Alessi 103 melkkan

Vanaf € 87
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 103 melkkan is ontworpen door het eigen ontwerpteam Ufficio Tecnico voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Met deze melkkan ontvangt u uw gasten in stijl tot in de puntjes. De strakke vormgeving past heel goed bij een modern interieur. Het tijdloze model integreert ook moeiteloos in een klassiek interieur.

De Alessi 103 melkkan is gemaakt van roestvrij staal. De kan heeft aan de onderzijde een bolle vorm die naar boven toe smaller wordt. De uitloop en de handgreep ronden het design stijlvol af. Het melkkannetje is 10,3 cm hoog en de diameter is 5 cm. Zonder melk weegt de kan 0,5 kg. De uitloop en de handgreep ronden het design stijlvol af. Het melkkannetje is 10,3 cm hoog en de diameter is 5 cm. Zonder melk weegt de kan 0,5 kg. Je kunt hem ook gebruiken voor allerlei warme en koude dranken. Je kunt er ook melk in stomen met een espressomachine.

Alessi is al bijna een eeuw een bekende naam in de designwereld. Het bedrijf begon in 1921 als metaalbewerkingsbedrijf. Een paar jaar later schakelden ze over op het maken van hun eigen producten. Inmiddels heeft de fabrikant een serie keukenaccessoires op zijn naam staan ​​die in de rij met de designklassiekers van de vorige eeuw thuishoren, zoals de suikerpot van Michael Graves of de citruspers Juicy Salif van Philippe Starck. Je gebruikt hem overigens voor allerlei warme en koude dranken. Je kunt er ook melk in stomen met een espressomachine.

Alessi is al bijna een eeuw een bekende naam in de designwereld. Het bedrijf begon in 1921 als metaalbewerkingsbedrijf. Een paar jaar later schakelden ze over op het maken van hun eigen producten. Inmiddels heeft de fabrikant een serie keukenaccessoires op zijn naam staan ​​die in de rij met de designklassiekers van de vorige eeuw thuishoren, zoals de suikerpot van Michael Graves of de citruspers Juicy Salif van Philippe Starck. Het bedrijf begon in 1921 als metaalbewerkingsbedrijf. Een paar jaar later schakelden ze over op het maken van hun eigen producten. Inmiddels heeft de fabrikant een serie keukenaccessoires op zijn naam staan ​​die in de rij met de designklassiekers van de vorige eeuw thuishoren, zoals de suikerpot van Michael Graves of de citruspers Juicy Salif van Philippe Starck. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenInhoud: 0.5l
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.