Alessi 206/12 schaaltjes set van 6

Vanaf € 126
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 206/12 schaaltjes set van 6 is ontworpen door de ontwerpers Carlo Mazzeri en Anselmo Vitale voor het Italiaanse merk in huishoudelijk design Alessi .

De schalen zien er robuust en stralend uit. Het licht weerkaatst mooi op het fijn gebogen oppervlak. De kromming aan de bovenzijde van de schalen voorkomt dat de inhoud te gemakkelijk over de rand gaat. Je kunt deze kommen voor veel dingen in de keuken gebruiken: voor het mixen van salades, het bewaren van ingrediënten en het serveren van noten, frites of hartige snacks.

De 206/12 - Bowl set is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Er zitten zes schaaltjes in een set. Elke schaal heeft een diameter van 12 cm.

Carlo Mazzeri en Anselmo Vitale waren al succesvolle ontwerpers in de naoorlogse periode, maar hun carrière kreeg een boost in de jaren zestig en zeventig met hun samenwerking in woningontwerp. Er zitten zes schaaltjes in een set. Elke schaal heeft een diameter van 12 cm.

Carlo Mazzeri en Anselmo Vitale waren al succesvolle ontwerpers in de naoorlogse periode, maar hun carrière kreeg een boost in de jaren zestig en zeventig met hun samenwerking in woningontwerp. In eerste instantie maakten ze voor Alessi een reeks producten voor hotels en restaurants. Later werd dit uitgebreid met stijlvolle woonaccessoires voor de verfijnde smaak. Designobjecten zoals de 206/12 - Bowl set zijn een verrijking voor elk keukeninterieur. Bij Gerritsma Interieur combineer je deze schalen set stijlvol met de PCH06 / 26 basket bowl, de Floix plate en de Dressed tray. In eerste instantie maakten ze voor Alessi een reeks producten voor hotels en restaurants. Later werd dit uitgebreid met stijlvolle woonaccessoires voor de verfijnde smaak. Designobjecten zoals de 206/12 - Bowl set zijn een verrijking voor elk keukeninterieur. Bij Gerritsma Interieur combineer je deze schalen set stijlvol met de PCH06 / 26 basket bowl, de Floix plate en de Dressed tray. Bij Gerritsma Interieur combineer je deze schalen set stijlvol met de PCH06 / 26 basket bowl, de Floix plate en de Dressed tray.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 12cm
Inhoud: 0.4l
OntwerperCarlo Mazzeri | Anselmo Vitale
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.