Alessi 5006 ienblad rechthoekig

Vanaf € 89
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het Alessi 5006 ienblad rechthoekig is ontworpen door Ettore Sottsass voor Alessi .

Dit dienblad heeft een exclusief design met een stijlvolle uitstraling. In een modern huishouden met een strak interieur en een mooie minimalistische keuken komt deze sfeervolle gebruiksvoorwerp goed tot zijn recht. Een goed dienblad is een onmisbaar onderdeel als je op een elegante en praktische manier hapjes en drankjes wilt serveren aan familie en vrienden. Deze eenvoudig te reinigen bak heeft efficiënte afmetingen en neemt weinig ruimte in beslag bij het opruimen.

Ettore Sottsass was een Oostenrijkse architect en ontwerper. De gerenommeerde Memphis-groep, waarin verschillende topontwerpers samenwerkten, werd in de jaren 80 van de vorige eeuw opgericht door Sottsass. Na zijn studie architectuur aan de Polytechnische School van Turijn, hield hij zich bezig met beeldhouwen, schilderen en ontwerpen van gebouwen, meubels, sieraden, verlichting, complete kantoorinrichting en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Met zijn geheel eigen stijl wist hij de aandacht te trekken van bekende designmerken en fabrikanten. De gerenommeerde Memphis-groep, waarin verschillende topontwerpers samenwerkten, werd in de jaren 80 van de vorige eeuw opgericht door Sottsass. Na zijn studie architectuur aan de Polytechnische School van Turijn, hield hij zich bezig met beeldhouwen, schilderen en ontwerpen van gebouwen, meubels, sieraden, verlichting, complete kantoorinrichting en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Met zijn geheel eigen stijl wist hij de aandacht te trekken van bekende designmerken en fabrikanten. Het werk van Ettore Sottsass heeft prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de IF Design Award en de Sir Misha Black Award.

Het Alessi 5006 ienblad rechthoekig van Alessi is gemaakt van mat roestvrij staal en is eenvoudig te bestellen in de online store van Gerritsma Interieur. Het werk van Ettore Sottsass heeft prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de IF Design Award en de Sir Misha Black Award.

De 5006/45 - Rechthoekig dienblad van Alessi is gemaakt van mat roestvrij staal en is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte:
· 46x35 cm lxb: 46cm
· 53x42cm lxb: 53cm
Breedte:
· 46x35 cm lxb: 35cm
· 53x42cm lxb: 42cm
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.