Alessi 502 spaghettitang

Vanaf € 16
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 502 spaghettitang is in eigen huis ontworpen door Ufficio Tecnico voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

De spaghettitang heeft twee lange handvatten, die moeiteloos in elkaar te drukken zijn. Met de licht gebogen, kaakachtige tanden, pak je de spaghetti stevig vast en doe je deze uit de pan in een kom of serveer je de spaghetti uit de kom op de borden. De tang is te gebruiken voor diverse pasta's, aardappelen of fijne groenten. U serveert eenvoudig de juiste porties zonder te morsen.

De Alessi 502 spaghettitang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een spiegelcoating. De spaghettitang is 19 cm lang. Het keukenaccessoire is voorzien van een ophangbeugel voor gemakkelijk opbergen.

Het verhaal gaat dat de Alessi 502 spaghettitang in 1951 werd ontworpen door de zoon Carlos van de directeur van het familiebedrijf Giovanni Alessi. De spaghettitang is 19 cm lang. Het keukenaccessoire is voorzien van een ophangbeugel voor gemakkelijk opbergen.

Het verhaal gaat dat de Alessi 502 spaghettitang in 1951 werd ontworpen door de zoon Carlos van de directeur van het familiebedrijf Giovanni Alessi. Hij zou samen met enkele ingenieurs het prototype van de spaghettitang achter de rug van zijn vader hebben gemaakt. Het is nog steeds een van de meest populaire huishoudelijke designproducten van het Italiaanse label. De spaghettitang voeg je toe aan je keukeninterieur bij Gerritsma Interieur, waar je ook andere stijlvolle accessoires van Italiaanse klasse vindt zoals de Girotondo schaal, de Dressed tray en de Double bowl. Hij zou het prototype van de spaghettitang achter de rug van zijn vader hebben gemaakt met enkele ingenieurs. Tegenwoordig is het nog steeds een van de populairste designproducten voor het huishouden van het Italiaanse label. De spaghettitang voeg je toe aan je keukeninterieur bij Gerritsma Interieur, waar je ook andere stijlvolle accessoires van Italiaanse klasse vindt zoals de Girotondo schaal, de Dressed tray en de Double bowl. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 19cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.