Alessi 5021 schaal rond

Vanaf € 58
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 5021 schaal rond is ontworpen door Ettore Sottsass voor Alessi .

Deze sfeervolle schaal heeft een elegant design dat zowel past in een strak modern interieur als in een meer klassiek of tijdloos design. Het materiaalgebruik, het unieke design en de prettige afmetingen maken de schaal geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt uw fruit uitstallen of het dienblad gebruiken om koekjes, chocolaatjes of andere lekkernijen te presenteren. Al met al is deze schaal zeker op alle fronten een aanwinst.

Ettore Sottsass was een Oostenrijkse ontwerper en architect en de oprichter van de Memphis Group, een samenwerkingsverband van ontwerpers uit de jaren 80. Sottsass studeerde architectuur aan de polytechnische universiteit van Turijn en hield zich bezig met schilderen en beeldhouwen. Eind jaren veertig opende hij zijn eigen ontwerpstudio waar hij werkte aan unieke ontwerpen voor bekende merken. Hij ontwikkelde meubels, kantoormeubilair, verlichting, sieraden en gebruiksvoorwerpen in een heel eigen stijl. Sottsass studeerde architectuur aan de polytechnische universiteit van Turijn en hield zich bezig met schilderen en beeldhouwen. Eind jaren veertig opende hij zijn eigen ontwerpstudio waar hij werkte aan unieke ontwerpen voor bekende merken. Hij ontwikkelde meubels, kantoormeubilair, verlichting, sieraden en gebruiksvoorwerpen in een heel eigen stijl. Met zijn werk heeft Ettore Sottsass prijzen gewonnen zoals de Sir Misha Black Award en de IF Design Award.

De 5021 - Ronde schaal van Alessi is gemaakt van glanzend gepolijst roestvrij staal en is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop. Met zijn werk heeft Ettore Sottsass prijzen gewonnen zoals de Sir Misha Black Award en de IF Design Award.

De 5021 - Ronde schaal van Alessi is gemaakt van glanzend gepolijst roestvrij staal en is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· Ø 20 cm: 0cm
· H 5,8cm / Ø 25cm: 5.8cm
Doorsnee:
· Ø 20 cm: 20cm
· H 5,8cm / Ø 25cm: 25cm
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.