Alessi 5050 boston shaker

Vanaf € 99
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 5050 boston shaker is ontworpen door ontwerper Ettore Sottsass voor het Italiaanse merk Alessi .

De Boston-shaker wordt beschouwd als de meest professionele shaker ter wereld. Het eerste prototype zou tegen het einde van de negentiende eeuw door een onbekende barman zijn gebruikt op de transatlantische veerverbinding tussen Boston en Europa. Deze stijlvolle shaker is een getrouwe heruitgave van het verfijnde ontwerp uit 1979.

De Alessi 5050 boston shaker bestaat uit twee delen die perfect in elkaar passen: een roestvrijstalen beker en een ultrasterk mengglas. De beker heeft een gepolijste, matte afwerking. De shaker ligt prettig in de hand, door het transparante glas is het verloop van het schudden gemakkelijk te volgen. De Boston shaker heeft een inhoud van 500 ml, ideaal voor het maken van twee sterke cocktails.

Ettore Sottsass, geboren in Innsbruck en overleden in 2007, wordt beschouwd als een maestro van Italiaans design. De shaker ligt prettig in de hand, door het transparante glas is het verloop van het schudden gemakkelijk te volgen. De Boston shaker heeft een inhoud van 500 ml, ideaal voor het maken van twee hartige cocktails.

Ettore Sottsass, geboren in Innsbruck en overleden in 2007, wordt beschouwd als een maestro van Italiaans design. Zijn ontwerpen zijn grensverleggend, expressief en controversieel. Hij creëerde de tijdloze Alessi 5050 boston shaker in samenwerking met de beroemde gastronoom Alberto Gozzi. De shaker past in een klassiek en modern interieur en is een professioneel gebruiksvoorwerp voor barmannen. Bij Gerritsma Interieur vind je ook de Alessi wijnkoeler, wijnkoelerstandaard en dienblad van Sottsass. Zijn ontwerpen zijn grensverleggend, expressief en controversieel. Hij creëerde de tijdloze Alessi 5050 boston shaker in samenwerking met de beroemde gastronoom Alberto Gozzi. De shaker past in een klassiek en modern interieur en is een professioneel gebruiksvoorwerp voor barmannen. Bij Gerritsma Interieur vind je ook de Alessi wijnkoeler, wijnkoelerstandaard en dienblad van Sottsass. Bij Gerritsma Interieur vind je ook de Alessi wijnkoeler, wijnkoelerstandaard en dienblad van Sottsass.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 28cm
Doorsnee: 9cm
Inhoud: 0.5l
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.