Alessi 5075 zout schudder

Vanaf € 19
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 5075 zout schudder is ontworpen door Ettore Sottsass voor Alessi .

Deze zoutvaatje is een strak, origineel ontwerp dat iedereen met plezier zal gebruiken. De 5075 is gemaakt van RVS en kristalglas en is daardoor erg sterk.

Sottsass is een ontwerper die in zijn geboorteland Italië veel heeft betekend op het gebied van design. Hij was een van de oprichters van de Memphis-groep. Het doel van deze groep was om het design van die tijd een flinke boost te geven. Het werd gedaan met het goede, nette van de tijd, Sottsass en zijn gelijkgestemde mensen kwamen met ontwerpen waar duidelijk al lang over nagedacht was. Sottsass was erg actief op verschillende gebieden. Hij ontwierp niet alleen producten, maar ook meubels, verlichting en sieraden. Het werd gedaan met het goede, nette van de tijd, Sottsass en zijn gelijkgestemde mensen kwamen met ontwerpen waar duidelijk al lang over was nagedacht. Sottsass was erg actief op verschillende gebieden. Hij ontwierp niet alleen producten, maar ook meubels, verlichting en sieraden. Hij heeft veel bijzondere ontwerpen op zijn naam staan, veel daarvan vind je bij Gerritsma Interieur.

Voor Alessi heeft Sottsass naast deze 5075 - Zoutkelder een groot aantal andere producten ontworpen, waaronder meerdere keukenartikelen uit dezelfde serie. Het zijn artikelen die mooi bij elkaar passen en een prettige, strakke lijn hebben. Ideale producten voor een moderne keuken. Hij heeft veel bijzondere ontwerpen op zijn naam staan, veel daarvan vind je bij Gerritsma Interieur.

Voor Alessi heeft Sottsass naast deze 5075 - Zoutkelder een groot aantal andere producten ontworpen, waaronder meerdere keukenartikelen uit dezelfde serie. Het zijn artikelen die mooi bij elkaar passen en een prettige, strakke lijn hebben. Ideale producten voor een moderne keuken. Ideale producten voor een moderne keuken.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 10cm
Doorsnee: 3.5cm
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.