Alessi 5076 pepervaatje

Vanaf € 19
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 5076 pepervaatje is ontworpen door Ettore Sottsass voor Alessi .

Het is een van de verfijnde items die dit label in zijn collectie heeft. Uiteraard is er ook een bijpassende zoutvaatje. De peperstrooier is gemaakt van glas, gecombineerd met RVS. Het vat heeft een diameter van 3,5 cm, een hoogte van 10 cm en een inhoud van 3,5 cl. De peperschudbeker laat duidelijk zien hoe simpel mooi kan zijn. Dit is een van de sterke punten van dit merk. Simpele keukenaccessoires krijgen ineens een andere look, ze zijn niet alleen functioneel, maar ook het design valt op.

Alessi verstaat de kunst van het koppelen van hoge functionaliteit aan designartikelen. Dit is een van de sterke punten van dit merk. Simpele keukenaccessoires krijgen ineens een andere look, ze zijn niet alleen functioneel, maar ook het design valt op.

Alessi verstaat de kunst van het koppelen van hoge functionaliteit aan de designartikelen. De Alessi 5076 pepervaatje is hier een goed voorbeeld van. Het Italiaanse merk bestaat al sinds 1921 en heeft tal van aantrekkelijke producten op de markt gebracht voor de keuken, de gedekte tafel en andere accessoires. De ontwerper wordt bij de ontwikkeling van de producten bijgestaan ​​door een ervaren team van chefs en cultuurhistorici. Als gevolg hiervan wint deze fabrikant regelmatig designprijzen voor zijn verschillende items. Bekijk ook eens de andere producten van dit merk, het zijn allemaal echte eye-catchers. De Alessi 5076 pepervaatje is hier een goed voorbeeld van. Het Italiaanse merk bestaat al sinds 1921 en heeft tal van aantrekkelijke producten op de markt gebracht voor de keuken, de gedekte tafel en andere accessoires. De ontwerper wordt bij de ontwikkeling van de producten bijgestaan ​​door een ervaren team van chefs en cultuurhistorici. Als gevolg hiervan wint deze fabrikant regelmatig designprijzen voor zijn verschillende items. Bekijk ook eens de andere producten van dit merk, het zijn allemaal echte eyecatchers. Als gevolg hiervan wint deze fabrikant regelmatig designprijzen voor zijn verschillende items. Bekijk ook eens de andere producten van dit merk, het zijn allemaal echte eye-catchers.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 10cm
Doorsnee: 3.5cm
OntwerperEttore Sottsass
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.