Alessi 826 draadmand

Vanaf € 56
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 826 draadmand is ontworpen door het eigen ontwerpteam van het Italiaanse designmerk Alessi .

Alessi bestaat al sinds de jaren 1920, een leider in stijlvolle accessoires voor de keuken en woonkamer. Het merk werkt samen met internationaal bekende topdesigners. De fabrikant begon met het ontwerpen en produceren van plaatwerkproducten en sinds de jaren negentig omvat de productlijn ook producten waarin plastic is verwerkt. Wat je ook ziet of koopt van het merk, esthetiek en functionaliteit versterken elkaar in elk ontwerp, soms vergezeld van een vleugje subtiele humor.

De Alessi 826 draadmand gaat terug naar de producten uit de begintijd van het designmerk en heeft de allure van een echte klassieker uit de productlijn. De mand is gemaakt van gebogen staaldraad, wat hem een ​​slank en elegant uiterlijk geeft. De mand is verkrijgbaar in drie verschillende maten met diameters variërend van 15 cm tot 24,5 cm. De tijdloze Alessi 826 - Staaldraadmand is een mooie blikvanger als fruitmand of als opbergplek voor losse spullen in je keuken of op een dressoir in de woonkamer. De mand is gemaakt van gebogen staaldraad, wat hem een ​​slank en elegant uiterlijk geeft. De mand is verkrijgbaar in drie verschillende maten met diameters variërend van 15 cm tot 24,5 cm. De tijdloze Alessi 826 - Staaldraadmand is een mooie blikvanger als fruitmand of als opbergplek voor losse spullen in je keuken of op een dressoir in de woonkamer. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· H 7,7cm / Ø 20,5cm: 7.7cm
· H 8,5cm / Ø 24,5cm: 8.5cm
· klein: 5.5cm
Doorsnee:
· H 7,7cm / Ø 20,5cm: 20.5cm
· H 8,5cm / Ø 24,5cm: 24.5cm
· klein: 15cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.