Alessi 845 draadmand

Vanaf € 89
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 845 draadmand is ontworpen door Ufficio Tecnico voor Alessi .

De eerste mand werd geproduceerd in 1976 en is nu een echte klassieker. Iedere liefhebber van het merk kent of heeft het model. De afmeting van de vierkante mand is 23 bij 23 cm en is gemaakt van gepolijst roestvrij staal 18/10. Het is een ideale mand om bijvoorbeeld brood of fruit in te presenteren, maar de mand is ook een mooie blikvanger op tafel of op het aanrecht. Door de open structuur van het model is het niet expliciet aanwezig, maar door zijn schoonheid wordt het niet snel over het hoofd gezien. De mand kan het beste worden schoongemaakt met een vochtige doek.

De Alessi 845 draadmand is een goed voorbeeld van de expertise van Alessi . Het subtiele design heeft een geweldige uitstraling. De mand kan het beste worden schoongemaakt met een vochtige doek.

De Staaldraadkorf vierkant is een goed voorbeeld van de expertise van Alessi . Het subtiele design heeft een geweldige uitstraling. Dit Italiaanse merk verstaat als geen ander de kunst om keuken- of woonaccessoires om te toveren tot een prachtig design item, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. De draadmanden zijn ook verkrijgbaar in een ovale of ronde vorm. Bekijk de andere modellen van dit label eens. Gerritsma Interieur heeft nog veel meer mooie manden van dit label in de collectie opgenomen. Dit Italiaanse merk verstaat als geen ander de kunst om keuken- of woonaccessoires om te toveren tot een prachtig design item, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. De draadmanden zijn ook verkrijgbaar in een ovale of ronde vorm. Bekijk de andere modellen van dit label eens. Gerritsma Interieur heeft nog veel meer mooie manden van dit label in de collectie opgenomen. Gerritsma Interieur heeft nog veel meer mooie manden van dit label in de collectie opgenomen.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 23cm
Breedte: 23cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.