Alessi 90023 roomkannetje

Vanaf € 69
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 90023 roomkannetje is ontworpen door ontwerper Aldo Rossi voor fabrikant Alessi .

Dit toonaangevende Italiaanse designhuis maakt sinds 1921 stijlvolle en leuke huishoudelijke producten als resultaat van partnerschappen met de beste internationale ontwerpers van unieke en moderne huishoudelijke accessoires. Rossi kan zeker als een van de meest invloedrijke ontwerpers worden beschouwd.

Rossi, geboren in Milaan, wordt door velen beschouwd als de grootste Italiaanse architect van de tweede helft van de twintigste eeuw. Rossi begon zijn leven als architect bij Gardella en Zanuso en heeft abstractie, reductie en brevitas gecombineerd met primaire vormen, geometrische patronen en stille evocatie tot intensieve poëtische werken van architectuur en design. De traditionele stijl komt goed tot uiting in de Alessi 90023 roomkannetjenetje .

De roomkannetje is gemaakt van gepolijst roestvrij staal, waardoor hij duurzaam, mooi en extreem gemakkelijk schoon te maken is. Het materiaal contrasteert goed met de bleke kleur van de crème en straalt een eenvoudige esthetiek uit. Alberto Alessi heeft altijd gezegd dat zijn ideale ontwerp nostalgische eerbied combineert met bewezen functionaliteit en bruikbaarheid.

De roomkannetje is gemaakt van gepolijst roestvrij staal, waardoor hij duurzaam, mooi en zeer gemakkelijk schoon te maken is. Het materiaal contrasteert goed met de bleke kleur van de crème en straalt een eenvoudige esthetiek uit. Alberto Alessi heeft altijd gezegd dat zijn ideale ontwerp nostalgische eerbied combineert met bewezen functionaliteit en bruikbaarheid. Dit komt heel goed tot uiting bij de Alessi 90023 roomkannetjenetje : het is een praktische toepassing waarin effectiviteit en artistiek minimalisme op een mooie manier samenkomen. Dit komt heel goed tot uiting bij de Alessi 90023 roomkannetje : het is een praktische toepassing, waarin effectiviteit en artistiek minimalisme prachtig samenkomen.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 7.2cm
Doorsnee: 5.9cm
Inhoud: 0.2l
OntwerperAldo Rossi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.