Alessi 9091 waterkoker met magneetbodem

Vanaf € 215
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi 9091 waterkoker met magneetbodem is ontworpen door ontwerper Richard Sapper voor het Italiaanse label Alessi .

De waterkoker heeft een glanzend, luxe ogend design en een bijzondere koperen fluit. Dit geeft geen schril gefluit als het water kookt, maar een prettige en vrolijke melodie met verschillende tonen. De tijdloze fluitketel uit 1983 is een lust voor het oog en een lust voor het oor.

De Alessi 9091 waterkoker met magneetbodem is een designklassieker, gemaakt van glanzend gepolijst roestvrij staal en voorzien van een hoogwaardige koperen thermovoet. Het zwart gekleurde handvat is gemaakt van hittebestendig kunststof, om brandwonden aan je handen te voorkomen. De gebogen structuur biedt een optimale grip. De ketel heeft een hoogte van 19 cm en een diameter van 16,5 cm. De capaciteit van de boiler is 2 liter. De gebogen structuur biedt een optimale grip. De ketel heeft een hoogte van 19 cm en een diameter van 16,5 cm. De capaciteit van de boiler is 2 liter. De waterkoker is ook geschikt voor gebruik op inductiekookplaten.

Richard Sapper heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn ontwerpen, die vertegenwoordigd zijn in de permanente collecties van vele internationale musea. De veelzijdige Duitse ontwerper ontving voor zijn hele oeuvre de Order of Merit van de president van de Bondsrepubliek Duitsland. Voor Alessi ontwierp hij de Alessi 9091 waterkoker met magneetbodem ook het Orione-mes, de 9090 espressomachine en de Todo-rasp. Je vindt ze bij Gerritsma Interieur .. De waterkoker is ook geschikt voor gebruik op inductiekookplaten.

Richard Sapper heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn ontwerpen, die vertegenwoordigd zijn in de permanente collecties van vele internationale musea. De veelzijdige Duitse ontwerper ontving voor zijn hele oeuvre de Order of Merit van de president van de Bondsrepubliek Duitsland. Voor Alessi ontwierp hij naast de Alessi 9091 waterkoker met magneetbodem ook het Orione-mes, de 9090 espressomachine en de Todo-rasp. Je vindt ze bij Gerritsma Interieur .. Voor Alessi ontwierp hij de Alessi 9091 waterkoker met magneetbodem ook het Orione-mes, de 9090 espressomachine en de Todo-rasp. Je vindt ze bij Gerritsma Interieur ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 19cm
Doorsnee: 16.5cm
Inhoud: 2l
OntwerperRichard Sapper
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.