Alessi A09 kookwekker

Vanaf € 32
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi A09 kookwekker is ontworpen door Michael Graves voor Alessi .

De Amerikaanse architect en ontwerper Michael Graves doceerde architectuur aan Princeton University. Belangrijke gebouwen die hij ontwierp zijn onder meer het Porland Building, de uitbreiding van het Whitney Museum of American Art en het Newark Museum. Hij overleed in 2015. Alberto Alessi roemt zijn eigenzinnige ontwerpstijl, die onder meer wordt beïnvloed door Art Deco, Pop-Art en waarin elementen uit de Colombiaanse cultuur voorkomen. Naast deze kookwekker ontwierp hij ook de succesvolle waterkoker 9093 voor de Italiaanse designfabrikant.

De Alessi A09 kookwekker heeft een eenvoudig en zeer functioneel ontwerp. Stel de kooktijd in met de vleugelmoer aan de bovenkant. De kookwekker is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren waardoor hij een vrolijk element in iedere keuken is.

De Alessi A09 kookwekker heeft een eenvoudig en zeer functioneel ontwerp. Stel de kooktijd in met de vleugelmoer aan de bovenkant. De kookwekker is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren waardoor hij een vrolijk element in iedere keuken is. De kookwekker is gemaakt van kunststof en roestvrij staal. De minuten zijn onderaan in een contrasterende kleur. Je stelt de kookwekker in op maximaal 60 minuten. De Alessi A09 kookwekker is een van de vele vrolijke keukenaccessoires die dit Italiaanse designmerk de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. De Tea Rex waterkoker, die dezelfde vorm heeft als deze kookwekker, is ook verkrijgbaar bij Graves. De kookwekker is gemaakt van kunststof en roestvrij staal. De minuten zijn onderaan in een contrasterende kleur. Je stelt de kookwekker in op maximaal 60 minuten. De Alessi A09 kookwekker is een van de vele vrolijke keukenaccessoires die dit Italiaanse designmerk de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. De Tea Rex waterkoker, die dezelfde vorm heeft als deze kookwekker, is ook verkrijgbaar bij Graves. De Alessi A09 kookwekker is een van de vele vrolijke keukenaccessoires die dit Italiaanse designmerk de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. De Tea Rex waterkoker, die dezelfde vorm heeft als deze kookwekker, is ook verkrijgbaar bij Graves.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 9cm
Doorsnee: 10.5cm
OntwerperMichael Graves
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.