Alessi AC04 fruitschaal/ zeef

Vanaf € 205
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi AC04 fruitschaal/ zeef is ontworpen door de bekende ontwerper Achille Castiglioni voor het Italiaanse label Alessi .

Het bijzondere ontwerp combineert twee klassieke huishoudelijke voorwerpen: een fruitschaal en een vergiet. Het ziet eruit als een kunstwerk. Het vergiet is afneembaar, zodat je het fruit in de mooie schaal kunt doen. Door zijn strakke, tijdloze uitstraling past de fruitschaal zowel in een klassiek als modern interieur.

De basis van de Alessi AC04 fruitschaal/ zeef is gemaakt van antracietkleurig aluminium. De fruitschaal en het vergiet zijn gemaakt van gepolijst roestvrij staal. Het geheel blinkt uit in robuustheid en duurzaamheid. U zult er jarenlang plezier van hebben en genieten. De fruitschaal en het vergiet zijn gemaakt van gepolijst roestvrij staal. Het geheel blinkt uit in robuustheid en duurzaamheid. U zult er jarenlang plezier van hebben en genieten. De fruitschaal is 21 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Met een inhoud van 1,5 liter is de schaal groot genoeg voor verschillende soorten fruit. Het keukenaccessoire is gemakkelijk schoon te maken.

De Italiaanse ontwerper Achille Castiglioni won in 1995 de Young Creator of the Year Award met het ontwerp van de elegante en onderscheidende Alessi AC04 fruitschaal/ zeef . Hij was toen 77 jaar oud. Gerritsma Interieur heeft nog meer designstukken die voortkomen uit de samenwerking tussen Castiglioni en Alessi , zoals de Dry tafelmessenset, de Caccia taartschep en de Firenze wandklok. De fruitschaal is 21 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Met een inhoud van 1,5 liter is de schaal groot genoeg voor verschillende soorten fruit. Het keukenaccessoire is gemakkelijk schoon te maken.

De Italiaanse ontwerper Achille Castiglioni won in 1995 de Young Creator of the Year Award met het ontwerp van de elegante en onderscheidende Alessi AC04 fruitschaal/ zeef . Hij was toen 77 jaar oud. Gerritsma Interieur heeft nog meer designstukken die voortkomen uit de samenwerking tussen Castiglioni en Alessi , zoals de Dry tafelmessenset, de Caccia taartschep en de Firenze wandklok.

De Italiaanse ontwerper Achille Castiglioni won in 1995 de Young Creator of the Year Award met het ontwerp van de elegante en onderscheidende Alessi AC04 fruitschaal/ zeef . Hij was toen 77 jaar oud. Gerritsma Interieur heeft nog meer designstukken die voortkomen uit de samenwerking tussen Castiglioni en Alessi , zoals de Dry tafelmessenset, de Caccia taartschep en de Firenze wandklok. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 20.5cm
Doorsnee: 25cm
Inhoud: 1.5l
OntwerperAchille Castiglioni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.