Alessi Anna Sparkling champagne flessenstop

Vanaf € 48
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Anna Sparkling champagne flessenstop is ontworpen door ontwerper Alessandro Mendini voor fabrikant Alessi .

Mendini, geboren in Milaan in 1931 en afgestudeerd in 1959, is architect, kunstenaar, ontwerper en ontwerpmanager en begon zijn ontwerpcarrière in de studio van Nizzoli. Samen met Branzi en Sottsass was hij de belangrijkste kracht achter de vernieuwing van het Italiaanse design in de jaren tachtig. Met Alchima Studio heeft hij objecten, meubels, schilderijen en architectonische werken gemaakt. Zijn belangrijkste werken in deze periode zijn onder meer het Groninger Museum en de heruitvinding van het beeld Alessi .

In 1989 opende hij Atelier Mendini in Milaan, samen met zijn broer Francesco. Het belangrijkste element in de ontwerpen van Mendini is altijd een slimme hybride geweest tussen kunst en design, resulterend in populaire objecten die een groot commercieel succes behalen. Dit komt tot uiting in de Alessi Anna Sparkling champagne flessenstop .

In het zeldzame geval dat je een fles champagne niet in één keer op kunt drinken, is de Alessi Anna Sparkling champagne flessenstop erg handig . Het sleutelelement in de ontwerpen van Mendini is altijd een slimme hybride geweest tussen kunst en design, resulterend in populaire objecten die een groot commercieel succes behalen. Dit komt tot uiting in de Alessi Anna Sparkling champagne flessenstop .

In het zeldzame geval dat je een fles champagne niet in één keer op kunt drinken, is de Alessi Anna Sparkling champagne flessenstop erg handig . De flessendop maakt deel uit van het Anna-assortiment dat Mendini speciaal voor de Italiaanse fabrikant ontwierp. Het is een gepolijste, slanke chromen dop van de champagnefles, die voorkomt dat de bubbels uit de champagne verdwijnen. De flessendop maakt deel uit van het Anna-assortiment dat Mendini speciaal voor de Italiaanse fabrikant ontwierp. Het is een gepolijste, slanke chromen dop van de champagnefles, die voorkomt dat de bubbels uit de champagne verdwijnen.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 16cm
Breedte: 4.2cm
OntwerperAlessandro Mendini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.