Alessi Anna Stop 2 flessenstop

Vanaf € 21,00
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Alessi Anna Stop 2 flessenstop is ontworpen door Alessandro Mendini voor Alessi .

Dit Italiaanse designmerk heeft een grote naam opgebouwd met zijn alledaagse keukengerei, waarvan er vele echte stijliconen zijn geworden. Door zijn lange samenwerking met Alessi heeft Alessandro Mendini een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de kenmerkende esthetiek van het merk. Zijn ontwerpen vallen op door hun charme en een vleugje humor, zoals de Anna G-serie, waarin een vriendelijk glimlachende dame de hoofdrol speelt.

De Anna Stop 2 - Kroonkurk maakt deel uit van deze serie producten. Deze flessendop is een handige stop voor geopende wijnflessen, die ervoor zorgt dat het aroma niet verdampt. De stop zelf is gemaakt van een thermoplastische hars, die de fles luchtdicht afsluit. De kop van Anna G bovenop is gemaakt van verchroomd zamak en is direct een handig handvat. De dop van de fles is 10 cm hoog en het hoofd van Anna heeft een diameter van 4 cm. De stop zelf is gemaakt van een thermoplastische hars, die de fles luchtdicht afsluit. De kop van Anna G bovenop is gemaakt van verchroomd zamak en is direct een handig handvat. De dop van de fles is 10 cm hoog en het hoofd van Anna heeft een diameter van 4 cm. De flessendop is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Naast deze flessendop bestaat de Anna G serie ook uit andere keukenaccessoires. Je kunt deze flessendop combineren met een Anna G kurkentrekker, er is ook een stop beschikbaar voor champagneflessen, evenals een kookwekker en een opvouwbare etagère voor lekkere hapjes. De flessendop is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Naast deze flessendop bestaat de Anna G serie ook uit andere keukenaccessoires. Je kunt deze flessendop combineren met een Anna G kurkentrekker, er is ook een stop beschikbaar voor champagneflessen, evenals een kookwekker en een opvouwbare etagère voor lekkere hapjes. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 10cm
Doorsnee: 4cm
OntwerperAlessandro Mendini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.