Alessi Augh! uittrekbare panonderzetter

Vanaf € 63
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Augh! uittrekbare panonderzetter is ontworpen door Donato D'Urbino en Paolo Lomazzi voor het Italiaanse merk Alessi .

Donato D'Urbino en Paolo Lomazzi vormden samen met Gionathan De Pas een bekend designertrio dat in de jaren zestig beroemd werd met onconventionele pop art-achtige ontwerpen, zoals de Scianghai kapstok, die bestaat uit stokken , en hun gigantische opblaasbare fauteuil Blow in de vorm van een hand. Hun werk is dan ook te zien in musea over de hele wereld. Hun eigenzinnige ontwerpstijl sluit naadloos aan bij de luchtige ontwerpen van Alessi , waarin functionaliteit wordt gecombineerd met doordachte constructies en vaak een vleugje humor.

Dat vleugje humor zit ook in de Alessi Augh! uittrekbare panonderzetter . De naam doet denken aan het geluid van iemand die geeuwt bij het strekken en verwijst daarmee naar een handig kenmerk van deze pannenonderzetter: je kunt hem uittrekken en in elkaar klappen. Uitgetrokken heeft de onderzetter de vorm van een zon. Dit maakt de Alessi Augh! uittrekbare panonderzetter een vrolijke blikvanger op je eettafel. Opgevouwen neemt hij weinig ruimte in beslag. Uitgetrokken heeft de onderzetter de vorm van een zon. Dit maakt de Alessi Augh! uittrekbare panonderzetter een vrolijke blikvanger op je eettafel. Opgevouwen neemt hij weinig ruimte in beslag. Ideaal als je weinig opbergruimte hebt in je keuken. Ideaal als je weinig opbergruimte hebt in je keuken.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 1.2cm
Doorsnee: 24cm
OntwerperDonato D'Urbino | Paolo Lomazzi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.