Alessi Big Love ijslepel set van 6

Vanaf € 39
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Big Love ijslepel set van 6 is ontworpen door Miriam Mirri voor Alessi .

Dit subliem vormgegeven object heeft een sfeervolle uitstraling die goed past bij ander keukengerei met een moderne uitstraling. Het hartvormige uiteinde van de lepel zorgt voor een speels element dat goed tot zijn recht komt binnen het totaalontwerp. De combinatie van het design en het materiaalgebruik heeft geresulteerd in een elegant design met een mooie design look.

De Italiaanse ontwerpster Miriam Mirri wordt door designliefhebbers gewaardeerd om haar unieke stijl van ontwerpen en het gebruik van innovatieve moderne materialen. Mirri studeerde aan de Universita del Progetto in Reggio Emilia en aan de Superior School for Anotomic Design. Na haar studie maakte ze naam als zelfstandig ontwerper met ontwerpen voor bekende fabrikanten en andere toonaangevende opdrachtgevers. Veel van haar werk is gericht op het ontwikkelen van innovatieve huishoudelijke artikelen en producten voor dagelijks gebruik. Miriam Mirri's werk wordt internationaal erkend en verschillende van haar creaties zijn bekroond met prestigieuze prijzen zoals de Fritz Henkel Award for Innovation. Na haar studie maakte ze naam als zelfstandig ontwerper met ontwerpen voor bekende fabrikanten en andere toonaangevende opdrachtgevers. Veel van haar werk is gericht op het ontwikkelen van innovatieve huishoudelijke artikelen en producten voor dagelijks gebruik. Het werk van Miriam Mirri wordt internationaal erkend en verschillende van haar creaties zijn bekroond met prestigieuze prijzen, zoals de Fritz Henkel Award for Innovation.

De Alessi Big Love ijslepel set van 6 van fabrikant Alessi is gemaakt van glanzend gepolijst roestvrij staal.

De Alessi Big Love ijslepel set van 6 bestel je eenvoudig in de online shop van Gerritsma Interieur.

De Alessi Big Love ijslepel set van 6 van fabrikant Alessi is gemaakt van glanzend gepolijst roestvrij staal.

U kunt de Big Love - IJslepel eenvoudig bestellen in de webwinkel van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 17cm
OntwerperMiriam Mirri
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.