Alessi Birillo opbergbox badkamer

Vanaf € 69
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Birillo opbergbox badkamer is ontworpen door Piero Lissoni voor Alessi .

Deze box is een echte aanwinst voor designliefhebbers en iedereen met een pre-colour voor efficiëntie en gebruiksgemak. Dit object bestaat uit drie verdiepingen waarin diverse accessoires voor de badkamer kunnen worden opgeborgen. De lagen hebben verschillende hoogtes en het middendeel heeft een handige onderverdeling in vakken. Al met al is de Birillo - Badkameropbergbox een praktisch en stijlvol hulpmiddel waar u lang plezier van zult hebben.

Piero Lissoni is een Italiaanse architect, ontwerper en art director. Als zelfstandig ontwerper werkt hij, naast zijn werk als architect, voor fabrikanten van hoogwaardige meubelen en unieke gebruiksvoorwerpen. Zijn eigenzinnige manier van werken en zijn creatieve oplossingen voor het maken van efficiënte constructies hebben hem veel succes gebracht. De badkamers, keukens, verlichtingsarmaturen en huishoudelijke accessoires van Piero Lissoni's studio staan ​​altijd garant voor originaliteit, schoonheid en bruikbaarheid. Als zelfstandig ontwerper werkt hij, naast zijn werk als architect, voor fabrikanten van hoogwaardige meubelen en unieke gebruiksvoorwerpen. Zijn eigenzinnige manier van werken en zijn creatieve oplossingen voor het maken van efficiënte constructies hebben hem veel succes gebracht. De badkamers, keukens, verlichtingsarmaturen en huishoudelijke accessoires van Piero Lissoni's studio staan ​​altijd garant voor originaliteit, schoonheid en bruikbaarheid. Lissoni heeft prijzen ontvangen voor zijn werk, zoals de Elle Deco International Design Award en de Compasso d'oro.

De Birillo - Badkamer opbergbox van topfabrikant Alessi is gemaakt van duurzaam PMMA.

Bestel de box snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur .. Lissoni heeft prijzen ontvangen voor zijn werk, zoals de Elle Deco International Design Award en de Compasso d'oro.

De Birillo - Badkamer opbergbox van topfabrikant Alessi is gemaakt van duurzaam PMMA.

Bestel de box snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur .. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 18cm
Breedte: 18cm
Hoogte: 12cm
Doorsnee: 18cm
OntwerperPiero Lissoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.