Alessi Birillo shampoohouder

Vanaf € 42
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Birillo shampoohouder is ontworpen door het eigen ontwerpteam van fabrikant Alessi .

Douchen is voor de meeste mensen de tijd om te ontspannen. Maar een lekkere douche kan vaak ergernis worden als de shampoo of douchegel fles omvalt. Ook is het vaak rommelig als de badproducten in de douchecabine liggen verspreid. Met de Alessi Birillo shampoohouder heb je snel de juiste fles bij de hand. Het is een ideale flessenhouder.

De strakke en minimalistische mand is volledig gemaakt van glad kunststof, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Ook bevestig je hem eenvoudig via de grote zuignap. Hij is ook 19 cm lang, 15 cm breed en 8 cm hoog.

De strakke en minimalistische mand is volledig gemaakt van glad kunststof, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Ook bevestig je hem eenvoudig via de grote zuignap. Hij is ook 19 cm lang, 15 cm breed en 8 cm hoog. Dit biedt voldoende ruimte voor een fles. Meerdere flessen handig in de douche of bij het bad plaatsen? Neem vervolgens meer exemplaren van de Alessi Birillo shampoohouder en hang ze samen in een rij of als een groep. Dit is niet alleen handig, maar heeft ook een mooi effect op het badkamerinterieur.

Alessi is een Italiaanse designfabrikant die gespecialiseerd is in functionele objecten. Een aantal hiervan zijn echte klassiekers geworden. Bij Gerritsma Interieur vind je een ruim aanbod aan producten van dit historische label. Dit biedt voldoende ruimte voor een fles. Meerdere flessen handig in de douche of bij het bad plaatsen? Neem vervolgens meer exemplaren van de Alessi Birillo shampoohouder en hang ze samen in een rij of als een groep. Dit is niet alleen handig, maar heeft ook een mooi effect op het badkamerinterieur.

Alessi is een Italiaanse designfabrikant die gespecialiseerd is in functionele objecten. Een aantal hiervan zijn echte klassiekers geworden. Bij Gerritsma Interieur vind je een ruim aanbod aan producten van dit historische label.

Alessi is een Italiaanse designfabrikant die gespecialiseerd is in functionele objecten. Een aantal hiervan zijn echte klassiekers geworden. Bij Gerritsma Interieur vind je een ruim aanbod aan producten van dit historische label. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 19cm
Breedte: 15cm
Hoogte: 8cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.