Alessi Birillo toiletrolhouder

Vanaf € 69
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De praktische Alessi Birillo toiletrolhouder is ontworpen door Piero Lissoni voor fabrikant Alessi .

Piero Lissoni is een bekende Italiaanse architect en ontwerper die onder meer de Elle Décor International Design Award en de Red Dot Design Award heeft gewonnen. Hij creëerde zijn Birillo-lijn voor Alessi , waartoe ook deze Alessi Birillo toiletrolhouder behoort.

Alle huishoudelijke artikelen uit de Birillo-lijn zijn gemaakt van hoogwaardig PMMA-kunststof. Dit plastic, ook wel bekend als acrylglas, is hard, duurzaam en kan in verschillende vormen worden gegoten. De Birillo-lijn is verkrijgbaar in een matte en lichte kleur. Qua vormgeving valt op dat Lissoni gebruik heeft gemaakt van heldere lijnen en afgeronde hoeken. Tegelijkertijd geeft dit de Birillo lijn een vriendelijke uitstraling die heel goed past in een strak en modern interieur, maar ook een mooie plek verdient in een meer traditioneel interieur waar lichte houtkleuren de boventoon voeren. Deze cilindrische Alessi Birillo toiletrolhouder heeft een hoogte van 31 cm en een diameter van 15 cm. Qua vormgeving valt op dat Lissoni gebruik heeft gemaakt van heldere lijnen en afgeronde hoeken. Tegelijkertijd geeft dit de Birillo lijn een vriendelijke uitstraling die heel goed past in een strak en modern interieur, maar ook een mooie plek verdient in een meer traditioneel interieur waar lichte houtkleuren de boventoon voeren. Deze cilindrische Alessi Birillo toiletrolhouder heeft een hoogte van 31 cm en een diameter van 15 cm. Je plaatst er gemakkelijk drie toiletrollen in. Door de sleuf aan de zijkant is ook de onderste rol goed te hanteren.

Bekijk in het Birillo assortiment toiletborstels, afvalemmers of zeepdispensers en andere praktische oplossingen voor je badkamer of het kleinste kamertje in huis. Je plaatst er gemakkelijk drie toiletrollen in. Door de sleuf in de zijkant is ook de onderste rol goed te hanteren.

Bekijk in het Birillo assortiment toiletborstels, afvalemmers of zeepdispensers en andere praktische oplossingen voor je badkamer of het kleinste kamertje in huis. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 15cm
Breedte: 15cm
Hoogte: 31cm
OntwerperPiero Lissoni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.