Alessi Blip lepelhouder

Vanaf € 19
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Blip lepelhouder is ontworpen door Paola Gerosa voor Alessi .

Een lepelhouder is eigenlijk een onmisbaar item in de keuken. Het is ideaal als u de lepel op een plek kunt plaatsen waarvan u zeker weet dat deze tijdens het koken schoon is. De vorm van de lepelhouder is zo ontworpen dat deze in veel soorten en maten lepels een stabiele plek biedt. Zelfs als er geen lepel in zit, zal de Blib zijn schoonheid niet verliezen. Hij is 9 cm breed, 15 cm lang en heeft een hoogte van 3,4 cm. Het dunne roestvrij staal is vakkundig gebogen en lijkt op een druppel die in het water valt.

De subtiele elegantie van de Alessi Blip lepelhouder is zeer herkenbaar voor het merk . Alessi . De Italiaanse fabrikant heeft inmiddels talloze functionele designobjecten ontworpen en geproduceerd. Het dunne roestvrij staal is vakkundig gebogen en lijkt op een druppel die in het water valt.

De subtiele elegantie van de Alessi Blip lepelhouder is zeer herkenbaar voor het merk . Alessi . De Italiaanse fabrikant heeft inmiddels talloze functionele designobjecten ontworpen en geproduceerd. Een deskundig team van ontwerpers, maar ook koks en cultuurhistorici laten zien dat functionaliteit en schoonheid zeker goed samen kunnen gaan met deze producten. Bij Gerritsma Interieur vind je tal van huishoudelijke producten voor in de keuken en de rest van het interieur van dit wereldberoemde merk. Neem een ​​kijkje en ontdek dat de rest van de collectie net zo mooi is vormgegeven als de Alessi Blip lepelhouder .. Een deskundig team van ontwerpers, maar ook koks en cultuurhistorici laten zien dat functionaliteit en schoonheid zeker goed samen kunnen gaan met deze producten. Bij Gerritsma Interieur vind je tal van huishoudelijke producten voor in de keuken en de rest van het interieur van dit wereldberoemde merk. Neem een ​​kijkje en ontdek dat de rest van de collectie net zo mooi is vormgegeven als de Alessi Blip lepelhouder .. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 15cm
Breedte: 9cm
Hoogte: 3.4cm
OntwerperPaolo Gerosa | LPWK
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.