Alessi Cha roomkannetje

Vanaf € 53
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Cha roomkannetje is ontworpen door Naoto Fukasawa voor Alessi .

Dit stijlvol gemaakte object heeft een elegant design dat goed past in diverse moderne interieurs. Het licht industriële design maakt de kan tot een bijzonder model waarmee je jouw koffie- of theetafel helemaal compleet maakt. Deze roomkannetje is mooi te combineren met de suikerpot uit dezelfde collectie. Zo creëer je een prachtig op elkaar afgestemd geheel dat zowel functioneel als qua schoonheid van topkwaliteit is.

Naoto Fukasawa is een industrieel ontwerper uit Japan die studeerde aan de Tama Art University in Setagaya. Naoto Fukasawa is wereldwijd bekend in designkringen. Hij werkt voor toonaangevende merken en diverse andere opdrachtgevers die op zoek zijn naar originaliteit, kwaliteit en unieke totaalconcepten. De kracht van Naoto Fukasawa's werk ligt in de combinatie van stijlvolle eenvoud, efficiëntie en het innovatieve gebruik van moderne materialen. Naoto Fukasawa is wereldwijd bekend in designkringen. Hij werkt voor toonaangevende merken en diverse andere opdrachtgevers die op zoek zijn naar originaliteit, kwaliteit en unieke totaalconcepten. De kracht van Naoto Fukasawa's werk ligt in de combinatie van stijlvolle eenvoud, efficiëntie en het innovatieve gebruik van moderne materialen. Het is dan ook geen toeval dat veel van de door hem ontwikkelde producten werden beloond met prijzen zoals de iF Design Award en de Mainichi Design Award.

De Cha - Roomkannetje van Alessi is gemaakt van roestvrij staal en kan eenvoudig door jou besteld worden in de Gerritsma Interieur webshop. Het is dan ook geen toeval dat veel van de door hem ontwikkelde producten werden beloond met prijzen zoals de iF Design Award en de Mainichi Design Award.

De Cha - Roomkannetje van Alessi is gemaakt van roestvrij staal en kan eenvoudig door jou besteld worden in de Gerritsma Interieur webshop.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 6cm
Breedte: 6cm
Hoogte: 9cm
Inhoud: 0.2l
OntwerperNaoto Fukasawa
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.