Alessi Cha waterkoker met magneetbodem

Vanaf € 135
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Cha waterkoker met magneetbodem is ontworpen door Naoto Fukasawa voor fabrikant Alessi .

De Japanse ontwerper nam goud in de wacht bij de prestigieuze iF Design Awards en kende meer dan 70 prijzen, waaronder de Japanese Good Design Award, IDEA Awards in de VS en de Red Dot Award in Duitsland. Fukasawa blijft altijd trouw aan zijn Japanse roots, maar werkt wel samen met toonaangevende bedrijven als Alessi , Swarovski, Magis en Artemide. Hij behoort tot de elite van Japanse ontwerpers en is een veelgevraagd ontwerpadviseur in eigen land.

Fukasawa transformeerde de traditionele Japanse theepot tot een trendy keukenattribuut. Een rechttoe rechtaan twee-in-één pot met lijnen die net zo sierlijk en vloeiend zijn als die van een Japanse theeceremoniemeester. De Alessi Cha waterkoker met magneetbodem is geschikt voor alle warmtebronnen. Het ontwerp is gemaakt van 18/10 roestvrij staal, het zwarte handvat is gemaakt van isolerende thermoplastische hars.

De Alessi Cha waterkoker met magneetbodem heeft een inhoud van 90 cl en fungeert enerzijds als ketel om je thee te zetten en anderzijds als theepot om de ' cha '. De Alessi Cha waterkoker met magneetbodem is geschikt voor alle warmtebronnen. Het ontwerp is gemaakt van 18/10 roestvrij staal, de zwarte handgreep is gemaakt van isolerende thermoplastische hars.

De Alessi Cha waterkoker met magneetbodem heeft een inhoud van 90 cl en fungeert enerzijds als waterkoker om je thee te zetten en anderzijds als theepot om de ' cha '. Het uitneembare filter geeft de losse theeblaadjes voldoende ruimte om zich te ontvouwen en hun volle smaak af te geven. Aan de binnenkant van de tuit zit een extra zeefje zodat er geen theeblaadjes in je kopje terecht komen. Het uitneembare filter geeft de losse theeblaadjes voldoende ruimte om zich te ontvouwen en hun volle smaak af te geven. Aan de binnenkant van de tuit zit een extra zeefje zodat er geen theeblaadjes in je kopje terecht komen.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 19cm
Breedte: 14.3cm
Hoogte: 22cm
Inhoud: 0.9l
OntwerperNaoto Fukasawa
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.