Alessi Chip bureau-nietjesspender

Vanaf € 44
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het vrolijke ontwerp van het Alessi Chip bureau-nietjesspender is van ontwerper Rodrigo Torres voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Zoals gebruikelijk en te verwachten van Alessi , is dit ontwerp voor een ogenschijnlijk eenvoudig hulpmiddel op het bureau op een speelse en originele manier opnieuw ontworpen. Het Alessi Chip bureau-nietjesspender doet niet alleen waarvoor het gemaakt is - houdt paperclips op een gemakkelijke manier bij elkaar - maar geeft elk bureau een origineel tintje. De magnetische vogel Chip is daarom niet alleen een ideaal gadget om op je eigen bureau te plaatsen, maar ook een origineel cadeau om te geven aan iedereen die zijn werkplek graag netjes houdt.

Het Alessi Chip bureau-nietjesspender is gemaakt van luxe verchroomd zamak en heeft een hoogte van 10,5 cm en een breedte van 9,5 cm. Ook als de paperclips niet op voorraad zijn, is Chip een graag geziene collega en kan hij ook dienen als vrolijke presse-papier. Als cadeau voor een collega of vriend of als beloning voor jezelf, deze magnetische papercliphouder is een handig hulpmiddel dat elke dag met plezier gebruikt zal worden. Als cadeau voor een collega of vriend of als beloning voor jezelf, deze magnetische papercliphouder is een handig hulpmiddel dat elke dag met plezier gebruikt zal worden.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 10.5cm
Doorsnee: 9.5cm
OntwerperRodrigo Torres
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.