Alessi Cronotime tafelklok

Vanaf € 53
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Cronotime tafelklok is ontworpen door ontwerper Pio Manzu voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

De tafelklok maakt indruk met zijn extravagante vorm en dynamische uitstraling. Het uurwerk onderscheidt zich van andere klokken door het compacte, opvallend gebogen design. De klok heeft een aantrekkelijk retro design. U bent altijd up-to-date met deze stijlvolle tafelklok, voorzien van een duidelijk afleesbare tijdsaanduiding en een quartz gestuurd uurwerk. Je kunt de tafelklok in het midden draaien, zodat de wijzerplaat optimaal naar boven gericht is.

De Alessi Cronotime tafelklok is een heruitgave van het originele ontwerp van Pio Manzu uit 1988. De tafelklok is gemaakt van ABS kunststof, is 8,5 cm hoog en heeft een diameter van 7 cm. Het uurwerk neemt weinig ruimte in en is daardoor ideaal voor plaatsing naast je laptop op het bureau, op een kantoorkast of op het dressoir.

De Alessi Cronotime tafelklok is een heruitgave van het originele ontwerp van Pio Manzu uit 1988. De tafelklok is gemaakt van ABS kunststof, is 8,5 cm hoog en heeft een diameter van 7 cm. Het uurwerk neemt weinig ruimte in en is daardoor ideaal om naast je laptop op het bureau, op een kantoorkast of op het dressoir te plaatsen.

De Italiaanse ontwerper Pio Manzu, zoon van de beroemde beeldhouwer Giacomo Manzu, maakte eind jaren 60 van de vorige eeuw naam met de Manzu fauteuil en de Parentesi lamp. Deze topproducten vind je in de online etalage van Gerritsma Interieur, evenals andere klokken die exclusief voor Alessi zijn gemaakt. Voorbeelden zijn de Momento wandklok, de Firenze wandklok en de Optic tafelklok met wekfunctie.

De Italiaanse ontwerper Pio Manzu, zoon van de beroemde beeldhouwer Giacomo Manzu, maakte eind jaren 60 van de vorige eeuw naam met de Manzu fauteuil en de Parentesi lamp. Deze topproducten vind je in de online etalage van Gerritsma Interieur, evenals andere klokken die exclusief voor Alessi zijn gemaakt. Voorbeelden zijn de Momento wandklok, de Firenze wandklok en de Optic tafelklok met wekfunctie. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 8.5cm
Doorsnee: 7cm
OntwerperPio Manzù
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.