Alessi Diabolix - Flesopener

Vanaf € 16,00
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Alessi Diabolix - Flesopener is ontworpen door Cisotti Biagio voor Alessi .

We hebben hier te maken met een speelse, duivelse flesopener die een extra element toevoegt aan het openen van een fles. De flesopener is gemaakt van polyamide en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Cisotti Biagio is een bekende Italiaanse ontwerper. Hij is niet alleen een bekende naam in zijn geboorteland Italië, maar ook ver daarbuiten. Zo doceerde hij studenten internationaal design aan universiteiten in Argentinië en Uruguay. Hij geeft ook lezingen in heel Europa en Zuid-Amerika. In 1990 was hij een van de oprichters van MADE, een internationaal platform voor ontwerpers en architecten. Momenteel werkt hij voornamelijk vanuit zijn geboorteplaats Florence, waar hij het maken van nieuwe ontwerpen afwisselt met lesgeven aan de plaatselijke universiteit. Hij geeft ook lezingen in heel Europa en Zuid-Amerika. In 1990 was hij een van de oprichters van MADE, een internationaal platform voor ontwerpers en architecten. Momenteel werkt hij voornamelijk vanuit zijn geboorteplaats Florence, waar hij het maken van nieuwe ontwerpen afwisselt met lesgeven aan de plaatselijke universiteit. Deze ontwerper heeft voor heel wat verschillende designhuizen gewerkt.

De speelsheid die regelmatig terugkomt in zijn ontwerpen zie je duidelijk terug in het ontwerp van deze leuke flesopener. De Alessi Diabolix - Flesopener past mooi in het assortiment van Alessi , waar vaak luchtiger designs te vinden zijn. Alle producten van deze ontwerper en producent zijn terug te vinden in het assortiment van Gerritsma Interieur. Deze ontwerper heeft voor heel wat verschillende designhuizen gewerkt.

De speelsheid die regelmatig terugkomt in zijn ontwerpen zie je duidelijk terug in het ontwerp van deze leuke flesopener. De Alessi Diabolix - Flesopener past mooi in het assortiment van Alessi , waar vaak luchtigere designs te vinden zijn. Alle producten van deze ontwerper en producent zijn terug te vinden in het assortiment van Gerritsma Interieur. Alle producten van deze ontwerper en producent zijn terug te vinden in het assortiment van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 18cm
Breedte: 5.5cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.