Alessi Dressed botervloot

Vanaf € 56
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Dressed botervloot is ontworpen door Marcel Wanders voor Alessi .

Alessi is een populair merk dat producten voor huis, tuin en keuken uitgeeft. Het Italiaanse bedrijf bestaat al een tijdje, maar werd pas vanaf 1955 echt bekend. Dit komt mede door de exclusieve en hoogwaardige ontwerpen die voorop lopen in postmodern design.

Met de Alessi Dressed botervloot serveer je op een stijlvolle manier margarine, margarine of andere boter. voor lunch en ontbijt. De porseleinen schaal vormt één geheel met de fraai gedecoreerde schotel, en is voorzien van een RVS deksel. Deze heeft een halfronde vorm en er is een handvat bovenop geplaatst. De hoogte van de Dressed - Botervloot is 7,6 cm, terwijl het tafelproduct een diameter heeft van 12 cm. De botervloot is bedoeld om te gebruiken in combinatie met andere Dressed artikelen die bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar zijn, zoals de zesdelige set botermessen, de bordenset en het eierdopje. Deze heeft een halfronde vorm en er is een handvat bovenop geplaatst. De hoogte van de Dressed - Botervloot is 7,6 cm, terwijl het tafelproduct een diameter heeft van 12 cm. De botervloot is bedoeld om te gebruiken in combinatie met andere Dressed artikelen die bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar zijn, zoals de zesdelige set botermessen, de bordenset en het eierdopje.
Marcel Wanders is een Nederlandse industrieel ontwerper, beeldhouwer en graficus. Hij werd geboren in 1963 en studeerde op 25-jarige leeftijd cum laude af aan de kunstacademie in Arnhem. Een kleine tien jaar later ontwierp hij de bekroonde Knotted Chair. Naast stoelen en tafelaccessoires heeft Wanders ook verlichting en klokken uitgebracht.

Marcel Wanders is een Nederlandse industrieel ontwerper, beeldhouwer en graficus. Hij werd geboren in 1963 en studeerde op 25-jarige leeftijd cum laude af aan de kunstacademie in Arnhem. Een kleine tien jaar later ontwierp hij de bekroonde Knotted Chair. Naast stoelen en tafelaccessoires heeft Wanders ook verlichting en klokken uitgebracht. Naast stoelen en tafelaccessoires heeft Wanders ook verlichting en klokken uitgebracht.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 7.6cm
Doorsnee: 12cm
OntwerperMarcel Wanders
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.