Alessi Dressed ei lepel set van 2

Vanaf € 28
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Dressed ei lepel set van 2 is ontworpen door Marcel Wanders voor Alessi .

Alessi is een Italiaanse designfabrikant, gespecialiseerd in keukengerei en woonaccessoires. In de eerste decennia na de oprichting in 1921 vervaardigde het merk voornamelijk huishoudelijke producten van metaal. Later maakten materialen als porselein, glas, hout en plastic hun intrede in het assortiment.

De Dressed - Eierlepelset 2-delig bestaat uit glanzende roestvrijstalen materialen die door het label worden verwerkt. Het ontwerp van de lepels komt minder vaak voor. Aan de bovenkant van het handvat zit een kleine hamer, waarmee met een effectieve tik de schaal van een gekookt ei kan worden gebroken. Behalve dat de lepels er erg bijzonder uitzien, zijn ze ook nog eens erg functioneel. De lengte per lepel is 12 cm, terwijl het handvat 2 cm breed is. Aan de bovenkant van het handvat zit een kleine hamer, waarmee met een effectieve tik de schaal van een gekookt ei kan worden gebroken. Behalve dat de lepels er erg bijzonder uitzien, zijn ze ook nog eens erg functioneel. De lengte per lepel is 12 cm, terwijl het handvat 2 cm breed is. De Dressed - Eierlepelset 2-delig is onmisbaar op elke luxe ontbijttafel.

Marcel Wanders werd geboren in Boxtel in 1963. Vanaf zijn achttiende volgde hij verschillende ontwerpopleidingen en studeerde uiteindelijk in 1988 af aan de kunstacademie in Arnhem. De graficus, industrieel ontwerper en beeldhouwer maakte naam met de beroemde Knotted Chair (1995). Het is momenteel te zien in MoMA in New York. De Dressed - Eierlepelset 2-delig is onmisbaar op elke luxe ontbijttafel.

Marcel Wanders werd geboren in Boxtel in 1963. Vanaf zijn achttiende volgde hij verschillende ontwerpopleidingen en studeerde uiteindelijk in 1988 af aan de kunstacademie in Arnhem. De graficus, industrieel ontwerper en beeldhouwer maakte naam met de beroemde Knotted Chair (1995). Het is momenteel te zien in MoMA in New York. De graficus, industrieel ontwerper en beeldhouwer maakte naam met de beroemde Knotted Chair (1995). Het is momenteel te zien in MoMA in New York.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 12cm
Breedte: 2cm
OntwerperMarcel Wanders
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.