Alessi Dressed eierdopje met lepel

Vanaf € 23
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het Alessi Dressed eierdopje met lepel is ontworpen door Marcel Wanders voor Alessi .

Laat het aan deze Nederlandse ontwerper over om zo'n uniek ontworpen eierdopje te gebruiken. komen. De dop is gemaakt van thermoplastisch hars, de lepel van roestvrij staal.

Marcel Wanders is een ontwerper die door bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt om producten te ontwerpen. De reden hiervoor is niet moeilijk te raden. Wanders is een ontwerper die zelfs van de meest alledaagse gebruiksvoorwerpen iets unieks weet te maken. Laat Wanders bijvoorbeeld een eierdopje ontwerpen en hij komt met een ontwerp zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Wanders combineert altijd unieke materialen met ontwerpen die bijzonder zijn. Hiervoor gebruikt hij vaak meerdere stijlen. Laat Wanders bijvoorbeeld een eierdopje ontwerpen en hij komt met een ontwerp zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Wanders combineert altijd unieke materialen met ontwerpen die bijzonder zijn. Hiervoor gebruikt hij vaak meerdere stijlen. Zo zie je bij dit eierdopje enkele klassieke elementen terug, maar is het product gemaakt van een zeer modern materiaal.

De Alessi Dressed eierdopje met lepel is bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. In het assortiment van Gerritsma Interieur vind je een groot aantal verschillende Wanders producten. Ontwerpen die hij maakte voor Alessi , maar ook producten die hij ontwierp voor zijn eigen label Moooi .. Zo zie je bij dit eierdopje enkele klassieke elementen terug, maar is het product gemaakt van een zeer modern materiaal.

De Alessi Dressed eierdopje met lepel is bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. In het assortiment van Gerritsma Interieur vind je een groot aantal verschillende Wanders producten. Ontwerpen die hij maakte voor Alessi , maar ook producten die hij ontwierp voor zijn eigen label Moooi .. Ontwerpen die hij maakte voor Alessi , maar ook producten die hij ontwierp voor zijn eigen label Moooi ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 8.2cm
Doorsnee: 5cm
OntwerperMarcel Wanders
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.