Alessi Dressed in Wood taartstolp

Vanaf € 49
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Dressed in Wood taartstolp is ontworpen door Marcel Wanders voor Alessi .

Deze cakedekking combineert hout en glas op een prachtige manier. Het product maakt deel uit van een uitgebreide serie producten die Wanders voor dit designhuis ontwierp en welke producten je terugvindt in het assortiment van Gerritsma Interieur.

De Nederlandse ontwerper Marcel Wanders is een ontwerper die wereldwijd geliefd is. Hij is een man die graag materialen combineert die op het eerste gezicht misschien niet goed samen gaan. Wanders maakt ontwerpen in deze stijl voor zijn eigen designhuis Moooi, maar wordt ook door andere bedrijven gebruikt om er ontwerpen voor te maken. Deze bedrijven zijn over de hele wereld gevestigd. Zo kan de ontwerper zich keer op keer uitleven met het maken van iets origineels en opvallends. ook de manier waarop het is bewerkt. Deze bedrijven zijn over de hele wereld gevestigd. Zo kan de ontwerper zich keer op keer uitleven met het maken van iets origineels en opvallends. ook de manier waarop het is bewerkt. Wanders voegt graag kleine details toe aan de ontwerpen die hij maakt. Dit zie je ook terug in de andere producten uit deze serie die Gerritsma Interieur in het assortiment heeft. Wanders voegt graag kleine details toe aan de ontwerpen die hij maakt. Dit zie je ook terug in de andere producten uit deze serie die Gerritsma Interieur in het assortiment heeft.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 15.5cm
Doorsnee: 32cm
OntwerperMarcel Wanders
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.