Alessi Dressed koekjespot

Vanaf € 105
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Dressed koekjespot is ontworpen door Marcel Wanders voor Alessi .

Met woonobjecten, badkameraccessoires, keukengerei en tuingereedschap heeft dit Italiaanse merk het assortiment samen weten te brengen. Alessi bracht oorspronkelijk voornamelijk producten van metaal op de markt, maar biedt tegenwoordig ook designartikelen van materialen als glas, hout en kunststof.

De Dressed - Cookie jar is zeker niet alleen geschikt voor het bewaren van cookies. Gemaakt van stevig glas, kan deze pot natuurlijk ook worden gebruikt voor het bewaren van andere voedingsmiddelen en ingrediënten met een beperkte houdbaarheid. Het roestvrijstalen deksel is prachtig versierd en zorgt voor een luchtdichte afsluiting. Van de Dressed - Biscuit Jar zijn meerdere varianten beschikbaar, die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. U kunt het keukenproduct bestellen in de maten 9,3 cm, 12,3 cm, 15,8 cm en 21,6 cm. De diameter is 10,5 cm. Van de Dressed - Biscuit Jar zijn meerdere varianten beschikbaar, die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. U kunt het keukenproduct bestellen in de maten 9,3 cm, 12,3 cm, 15,8 cm en 21,6 cm. De diameter is 10,5 cm.

Marcel Wanders (1963) is een vooraanstaande Nederlandse ontwerper. Hij komt uit Boxtel en heeft opleidingen gevolgd bij verschillende ontwerpscholen. In 1995 ontwierp Wanders de Knotted Chair in samenwerking met de TU in Delft. Dit meesterwerk leverde hem in 1997 de Rotterdam Design Prize op en is te zien op het prestigieuze MoMA in New York.

Marcel Wanders (1963) is een vooraanstaande Nederlandse ontwerper. Hij komt uit Boxtel en heeft opleidingen gevolgd bij verschillende ontwerpscholen. In 1995 ontwierp Wanders de Knotted Chair in samenwerking met de TU in Delft. Dit meesterwerk leverde hem in 1997 de Rotterdam Design Prize op en is te zien op het prestigieuze MoMA in New York. Dit meesterwerk leverde hem in 1997 de Rotterdam Design Prize op en is te zien op het prestigieuze MoMA in New York.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 15cm
Doorsnee: 19cm
Inhoud: 0.3l
OntwerperMarcel Wanders
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.