Alessi Dry bestekset

Vanaf € 295
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Dry bestekset is ontworpen door Achille Castiglioni voor Alessi .

Deze stilistisch zeer mooie en verfijnde set heeft een subliem design en aantrekkelijke praktische eigenschappen. Het strakke design past perfect in een interieur waar modern design tot in de kleinste details is doorgevoerd. Met deze 24-delige set maak je de aankleding van je gedekte eettafel helemaal af.

Achille Castiglioni was een Italiaanse ontwerper van interieurs, verlichtingsarmaturen en unieke alledaagse voorwerpen. Na zijn universitaire studie startte Castiglioni zijn eigen ontwerpstudio. Van daaruit werkte hij aan originele opdrachten voor bekende designmerken. Zijn ambachtelijke vakmanschap resulteerde in een aantrekkelijke mix van schoonheid, duurzaamheid en efficiëntie die Achille Castiglioni geliefd maakte bij een internationale groep designliefhebbers. De talenten van Castiglioni bleven niet onopgemerkt door de professionals in zijn vakgebied. Van daaruit werkte hij aan originele opdrachten voor bekende designmerken. Zijn ambachtelijke vakmanschap resulteerde in een aantrekkelijke mix van schoonheid, duurzaamheid en efficiëntie die Achille Castiglioni geliefd maakte bij een internationale groep designliefhebbers. De talenten van Castiglioni bleven niet onopgemerkt door de professionals in zijn vakgebied. Hij mocht daarom verschillende belangrijke prijzen in ontvangst nemen. Zo is zijn werk beloond met de prestigieuze Compasso d'Oro en de Primavera del Design Award.

De Alessi Dry bestekset van fabrikant Alessi is met de grootste zorg gemaakt van mat roestvrij staal. Wil je deze bijzondere bestekset aanschaffen dan bestel je deze snel en eenvoudig in de online shop van designspecialist Gerritsma Interieur. Hij mocht daarom verschillende belangrijke prijzen in ontvangst nemen. Zo is zijn werk beloond met de prestigieuze Compasso d'Oro en de Primavera del Design Award.

De Alessi Dry bestekset van fabrikant Alessi is met de grootste zorg gemaakt van mat roestvrij staal. Wil je deze bijzondere bestekset aanschaffen dan bestel je deze snel en eenvoudig in de online shop van designspecialist Gerritsma Interieur. Wil je deze bijzondere bestekset aanschaffen dan bestel je deze snel en eenvoudig in de online shop van designspecialist Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 10cm
OntwerperAchille Castiglioni
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.