Alessi Edo pot met deksel set van 7

Vanaf € 420
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Edo pot met deksel set van 7 is ontworpen door Patricia Urquiola voor het Italiaanse merk Alessi .

De naam Edo is Latijn voor 'ik eet' en verwijst naar de oude naam Tokyo vanwege de simpele vormgeving volgens Japanse traditie. De bekervormige deksels met knop doen denken aan een baret, een speelse hint naar het Baskische erfgoed van Urquiola.

De roestvrijstalen Edo-pot met deksel set van 7 heeft een extreem sterke en krasvaste PVD-coating, aangebracht met behulp van milieuvriendelijke damptechnologie. De elegante hittebestendige handgrepen in gebogen lusvorm en contrasterende kleur geven een bijzonder accent. De pannenset kan op elke warmtebron of in de oven gebruikt worden en is vaatwasmachinebestendig.

De Alessi Edo pot met deksel set van 7 bestaat uit een hoge kookpan met een omtrek van 20 cm en een inhoud van 4,9 liter. Verder twee onderste kookpotten van 20 en 24 cm omtrek en 2,8 en 3,25 liter inhoud. De steelpan heeft een omtrek van 16 cm met een inhoud van 1,6 liter.

De Alessi Edo pot met deksel set van 7 bestaat uit een hoge steelpan met een omtrek van 20 cm en een inhoud van 4,9 liter. Verder twee onderste kookpotten van 20 en 24 cm omtrek en 2,8 en 3,25 liter inhoud. De steelpan heeft een omtrek van 16 cm met een inhoud van 1,6 liter. Bij deze set horen drie deksels van 16, 20 en 24 cm. Bij Alessi vind je ook pannen uit de Mami collectie, zoals een braadpan of fonduepan.?. Bij deze set horen drie deksels van 16, 20 en 24 cm. Bij Alessi vind je ook pannen uit de Mami collectie, zoals een braadpan of fonduepan.?.
Meer informatie
MerkAlessi
OntwerperPatricia Urquiola
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.