Alessi Gianni spaghettidoos

Vanaf € 29
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Gianni spaghettidoos is ontworpen door Mattia di Rosa voor Alessi .

Dit originele object is zowel fraai vormgegeven als praktisch in gebruik. In deze spaghettibox houd je je spaghetti lang vers. Het speelse design is een leuke eyecatcher in je keuken. Het grappige figuurtje aan de binnenkant van het deksel is een speels element van deze mooi vormgegeven opbergdoos. Dit object is perfect te combineren met andere modellen uit dezelfde serie. Zo creëer je een stijlvol totaalplaatje met een vrolijke uitstraling en optimaal gebruiksgemak.

Mattia di Rosa is een Italiaanse ontwerpster die afstudeerde aan de Liceo Artistico Artemisia Gentileschi in Carrara en daarna de opleiding Architectuur aan de Universiteit van Florence voltooide. Het werk van Mattia di Rosa kenmerkt zich door unieke totaalconcepten met een heel eigen karakter. Zo creëer je een stijlvol totaalplaatje met een vrolijke uitstraling en optimaal gebruiksgemak.

Mattia di Rosa is een Italiaanse ontwerper die is afgestudeerd aan de Liceo Artistico Artemisia Gentileschi in Carrara en vervolgens de opleiding Architectuur aan de Universiteit van Florence heeft afgerond. Het werk van Mattia di Rosa kenmerkt zich door unieke totaalconcepten met een heel eigen karakter. Internationale designliefhebbers zijn gecharmeerd van de ontwerpen die di Rosa maakt voor gerenommeerde klanten en bekende merken. Mattia di Rosa heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn stukken.

De Gianni - Glazen spaghettidoos van Alessi is gemaakt van glas en heeft een deksel van kunsthars.

De Gianni - Glazen spaghettidoos bestel je snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designexpert Gerritsma Interieur .. Internationale designliefhebbers zijn gecharmeerd van de ontwerpen die di Rosa maakt voor gerenommeerde klanten en bekende merken. Mattia di Rosa heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn stukken.

De Gianni - Glazen spaghettidoos van Alessi is gemaakt van glas en heeft een deksel van kunsthars.

De Gianni - Glazen spaghettidoos bestel je snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designexpert Gerritsma Interieur ..

De Gianni - Glazen spaghettidoos bestel je snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designexpert Gerritsma Interieur ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 30.5cm
Doorsnee: 10.5cm
Inhoud: 2l
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.