Alessi Gianni voorraaddoos 140cl

Vanaf € 22
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De speels ogende Alessi Gianni voorraaddoos 140cl is ontworpen door Mattia di Rosa voor fabrikant Alessi .

De Italiaan Alessi maakt sinds de jaren 1920 populaire designobjecten voor alledaags gebruik bij verschillende huishoudelijke taken. Kortom, hun ontwerpfilosofie kun je samenvatten als 'het gewone en alledaagse zo verrassend mogelijk maken'. De Italiaanse ontwerper en tekenaar Mattia di Rossi, die sinds 1992 voor deze fabrikant werkt, geeft met zijn Gianni-lijn een duidelijke invulling aan deze filosofie.

De Alessi Gianni voorraaddoos 140cl maakt deel uit van di Rosa's Gianni lijn van opslagcontainers en opslagdozen. Deze opbergbox is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een hoogte van 20,5 cm en een diameter van 10,5 cm. Het opvallende stijlelement is het deksel, dat in verschillende kleuren te bestellen is en is gemaakt van thermoplastisch hars. Deze stof heeft de eigenschap dat het je voedingsmiddelen volledig afsluit van de buitenlucht, waardoor het veel langer goed blijft. Het grappige detail aan deze opbergdoos is natuurlijk het mannetje Gianni zelf, die aan de onderkant van het deksel lijkt te hangen. Het opvallende stijlelement is het deksel, dat in verschillende kleuren te bestellen is en is gemaakt van thermoplastisch hars. Deze stof heeft de eigenschap dat het je voedingsmiddelen volledig afsluit van de buitenlucht, waardoor het veel langer goed blijft. Het grappige detail aan deze opbergdoos is natuurlijk het mannetje Gianni zelf, die aan de onderkant van het deksel lijkt te hangen.

Neem een ​​kijkje in de Gianni-lijn voor voorraadbussen van verschillende afmetingen. Als je je eten in deze bakjes bewaart, zie je in één oogopslag dat koken en eten niet alleen gezond en lekker is, maar ook een plezierige bezigheid.

Bekijk in de Gianni lijn eens voorraadblikken en dozen van verschillende formaten. Als je je eten in deze bakjes bewaart, zie je in één oogopslag dat koken en eten niet alleen gezond en lekker is, maar ook een plezierige bezigheid.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 20.5cm
Doorsnee: 10.5cm
Inhoud: 1.4l
OntwerperMattia di Rosa
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.