Alessi Gianni voorraaddoos 70cl

Vanaf € 18
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Gianni voorraaddoos 70cl is ontworpen door Mattia di Rosa voor Alessi .

Deze stijlvolle opbergdoos heeft een prachtig design waarin veel praktische gebruiks-leugens zijn verwerkt. In dit object kunt u verschillende producten kwijt. Het vrolijke ontwerp zorgt voor een speels element in een efficiënte moderne keuken met ruimte voor speelse elementen. Het komische figuur aan de binnenkant van het deksel zorgt voor een leuk detail. Deze unieke opbergdoos past perfect bij andere producten uit dezelfde serie. Denk hierbij aan de stijlvol vormgegeven glazen spaghettibox van Gianni en diverse andere opbergboxen.

De Italiaanse Mattia di Rosa is een topontwerper die in Carrara studeerde aan het Liceo Artistico Artemisia Gentileschi en aan de Universiteit van Florence. Zijn werk heeft een unieke signatuur waarin schoonheid en functionaliteit in balans zijn. Denk hierbij aan de stijlvol vormgegeven glazen spaghettibox van Gianni en diverse andere opbergboxen.

De Italiaanse Mattia di Rosa is een topontwerper die in Carrara studeerde aan het Liceo Artistico Artemisia Gentileschi en aan de Universiteit van Florence. Zijn werk heeft een unieke signatuur waarin schoonheid en functionaliteit in balans zijn. Mattia di Rosa geniet de wereldwijde aandacht van vele echte designliefhebbers en de topmerken waarvoor hij aan diverse opdrachten werkt. Veel van zijn creaties zijn beloond met belangrijke prijzen.

De Alessi Gianni voorraaddoos 70cl van Alessi is gemaakt van glas en duurzaam kunsthars. De box koop je eenvoudig in de webshop van Gerritsma Interieur .. Mattia di Rosa geniet wereldwijd de aandacht van vele echte designliefhebbers en de topmerken waarvoor hij aan diverse opdrachten werkt. Veel van zijn creaties zijn beloond met belangrijke prijzen.

De Alessi Gianni voorraaddoos 70cl van Alessi is gemaakt van glas en duurzaam kunsthars. De box koop je eenvoudig in de webshop van Gerritsma Interieur .. De box koop je eenvoudig in de webshop van Gerritsma Interieur ..
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 12cm
Doorsnee: 10.5cm
Inhoud: 0.7l
OntwerperMattia di Rosa
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.