Alessi Gianni voorraaddoos 90cl

Vanaf € 19
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Gianni voorraaddoos 90cl is ontworpen door Mattia di Rosa voor Alessi .

Deze opbergdoos is zowel leeg als gevuld, leuk om te zien. De glazen pot is een echte klassieker en geschikt voor allerlei doeleinden. Deze glazen pot is net wat specialer dan een doorsnee bewaarpot, vanwege het kleine mannetje dat in de pot zit. De voorraadpotten 'A Little Man Holding Tight' zijn een goed voorbeeld van de vindingrijkheid van het merk. Deze Italiaanse fabrikant verstaat de kunst om van eenvoudige gebruiksvoorwerpen unieke designartikelen te maken.

De Alessi Gianni voorraaddoos 90cl is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hij is gemaakt van glas en heeft een inhoud van 0,9 liter. De diameter is 10,5 cm.

De Alessi Gianni voorraaddoos 90cl is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hij is gemaakt van glas en heeft een inhoud van 0,9 liter. De diameter is 10,5 cm. Onderaan het deksel zit het mannetje die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De pot is luchtdicht af te sluiten en daardoor erg praktisch. De juiste combinatie van het ontwerp met de functionaliteit kan aan Alessi worden overgelaten. Niet voor niets won dit label met de bijzondere items al talloze prijzen. Bekijk ook eens de andere mooie producten van dit merk. Onderaan het deksel zit het mannetje die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De pot is luchtdicht af te sluiten en daardoor erg praktisch. De juiste combinatie van het ontwerp met de functionaliteit kan aan Alessi worden overgelaten. Niet voor niets won dit label met de bijzondere items al talloze prijzen. Bekijk ook eens de andere mooie producten van dit merk. Niet voor niets heeft dit label met de bijzondere items al talloze prijzen gewonnen. Bekijk ook eens de andere mooie producten van dit merk.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 15cm
Doorsnee: 10.5cm
Inhoud: 0.9l
OntwerperMattia di Rosa
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.