Alessi Gino Zucchino suikerpot

Vanaf € 19
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Gino Zucchino suikerpot is exclusief ontworpen door ontwerper Guido Venturini voor de Italiaanse fabrikant van huishoudelijke designproducten Alessi .

Het bijzondere design tovert meteen een glimlach op je gezicht. De grappige suikerpot heeft de vorm van een alienachtig wezen, met grote voeten die meteen veranderen in een grote smiley. De bovenste spreidopening is natuurlijk geïntegreerd in het glimlachende gezicht. Hierdoor krijg je een originele uitstraling tijdens het serveren van een kopje thee of koffie.

De moderne Gino Zucchino - Suikerpot is gemaakt van kunststof, wat duurzaam is en ervoor zorgt dat de suiker droog en vers in de pot blijft. De suikerpot weegt leeg slechts 0,2 kg en kan gevuld worden met 200 gram suiker. Het al even speelse als stijlvolle keukengerei is 14 cm hoog en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van rood of blauw tot groen of zwart. De suikerpot weegt leeg slechts 0,2 kg en kan gevuld worden met 200 gram suiker. Het al even speelse en stijlvolle keukengerei is 14 cm hoog en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van rood of blauw tot groen of zwart.

Het Italiaanse label Alessi staat bekend om zijn verrassende en elegante huishoudelijke producten. De samenwerking met de Italiaanse architect en ontwerper Guido Venturini heeft geresulteerd in vele mooie designstukken, die online te zien zijn bij Gerritsma Interieur. Zo is de Gino Zucchino - Suikerpot mooi te combineren met de Girotondo schaal, de Girotondo schaal en de Girotondo fruitschaal.

Het Italiaanse label Alessi staat bekend om zijn verrassende en elegante huishoudelijke producten. De samenwerking met de Italiaanse architect en ontwerper Guido Venturini heeft geresulteerd in vele mooie designstukken, die online te zien zijn bij Gerritsma Interieur. Zo is de Gino Zucchino - Suikerpot mooi te combineren met de Girotondo schaal, de Girotondo schaal en de Girotondo fruitschaal. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenLengte: 8.5cm
Breedte: 8.3cm
Hoogte: 14cm
Inhoud: 0.2l
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.