Alessi Girotondo fruitschaal Ø20.5cm

Vanaf € 41
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Girotondo fruitschaal Ø20.5cm is ontworpen door Stefano Giovannoni en Guido Venturini voor Alessi .

Deze schaal heeft een uniek design dat een echte eyecatcher geeft in je interieur. De schaal is bij Gerritsma Interieur verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Stefano Giovannoni en Guido Venturini zijn ontwerpers die graag iets unieks aan hun ontwerpen toevoegen. Daarom worden de heren veelvuldig gebruikt door bedrijven van over de hele wereld. Als een bedrijf dit paar huurt, kunnen ze erop rekenen dat er een ontwerp komt met een eigen stijl. Behalve ontwerpers zijn beide heren ook docent aan verschillende universiteiten op het gebied van design. Ze delen hun kennis op het gebied van design graag zoveel mogelijk met jonge talenten. Ze geven al decennia les om onafhankelijke, creatieve ontwerpers te helpen bloeien. Behalve ontwerpers zijn beide heren ook docent aan verschillende universiteiten op het gebied van design. Ze delen hun kennis op het gebied van design graag zoveel mogelijk met jonge talenten. Ze geven al decennia les om onafhankelijke, creatieve ontwerpers te helpen bloeien.

De Alessi Girotondo fruitschaal Ø20.5cm is een kom die deel uitmaakt van een uitgebreide serie producten. Deze zijn allemaal verkrijgbaar bij Gerritsma Interieur. Dit omvat een fruitschaal, een opbergdoos, een koektrommel en dienbladen. Alle producten in deze serie zijn rond.

De Alessi Girotondo fruitschaal Ø20.5cm is een kom die deel uitmaakt van een uitgebreide serie producten. Deze zijn allemaal verkrijgbaar bij Gerritsma Interieur. Dit omvat een fruitschaal, een opbergdoos, een koektrommel en dienbladen. Alle producten in deze serie zijn rond. Alle producten in deze serie zijn rond.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 8.8cm
Doorsnee: 20.5cm
OntwerperStefano Giovannoni | Guido Venturini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.