Alessi Girotondo fruitschaal Ø23cm

Vanaf € 78
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Girotondo fruitschaal Ø23cm is ontworpen door Stefano Giovannoni en Guido Venturini voor Alessi .

Deze schaal heeft een hoge sierwaarde. Tegelijkertijd is het een praktisch gebruiksvoorwerp waarin je verschillende dingen kunt bewaren. De schaal past goed bij verschillende moderne stijlen. Dit bijzondere object komt zowel tot zijn recht in een strak eigentijds interieur als in een rustiek of klassiek design. Ook kun je de Alessi Girotondo fruitschaal Ø23cm gebruiken om mooie combinaties te maken met andere items uit dezelfde serie. Zo zijn er onder meer de Girotondo opbergdoos, de Girotondo koekjespot en de ronde Girotondo tray.

Stefano Giovannoni en Guido Venturini zijn twee bekwame ontwerpers uit Italië die regelmatig samenwerken aan verschillende opdrachten. Stefano Giovannoni studeerde architectuur in Florence. Zo zijn er onder meer de Girotondo opbergdoos, de Girotondo koekjespot en de ronde Girotondo tray.

Stefano Giovannoni en Guido Venturini zijn twee bekwame ontwerpers uit Italië die regelmatig samenwerken aan verschillende opdrachten. Stefano Giovannoni studeerde architectuur in Florence. Guido Venturini volgde zijn opleiding aan de Domus Academie en de Faculteit Architectuur van Florence. Samen ontwikkelen deze topdesigners hoogwaardige producten die opvallen door hun unieke styling en duurzaam efficiënt gebruiksgemak. Hun ontwerpen hebben prijzen gewonnen zoals de Good Design Award, de Design Plus Award en de Interior Design Award.

De Alessi Girotondo fruitschaal Ø23cm van Alessi is gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal. De schaal bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur. Guido Venturini volgde zijn opleiding aan de Domus Academie en de Faculteit Architectuur van Florence. Samen ontwikkelen deze topontwerpers hoogwaardige producten die opvallen door hun unieke styling en duurzaam, efficiënt gebruiksgemak. Hun ontwerpen hebben prijzen gewonnen zoals de Good Design Award, de Design Plus Award en de Interior Design Award.

De Alessi Girotondo fruitschaal Ø23cm van Alessi is gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal. De schaal bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur.

De Alessi Girotondo fruitschaal Ø23cm van Alessi is gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal. De schaal bestelt u snel en eenvoudig in de gevarieerde webshop van designspecialist Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 12.2cm
Doorsnee: 23cm
OntwerperStefano Giovannoni | Guido Venturini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.