Alessi Girotondo schaal Ø18cm

Vanaf € 47
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Girotondo schaal Ø18cm is ontworpen door Stefano Giovannoni en Guido Venturini voor Alessi .

Deze prachtig opengewerkte ronde schaal heeft een vrolijk speels design dat goed past in een eigentijds interieur waar ruimte is voor bijzondere elementen en opvallende accessoires. Dit design object maakt deel uit van de Girotondo serie en is perfect te combineren met bijvoorbeeld de Girotondo fruitschaal, de Girotondo koekpot, de Girotondo opbergbox of het Girotondo dienblad in een ronde of rechthoekige uitvoering.

De Italianen Stefano Giovannoni en Guido Venturini zijn twee topontwerpers die regelmatig samenwerken aan uitdagende opdrachten van bekende merken en andere toonaangevende opdrachtgevers. Stefano Giovannoni studeerde architectuur aan de universiteit van Florence, terwijl Guido Venturini een opleiding volgde aan de Domus Academie en de architectuurfaculteit van Florence. Door hun talenten te combineren, zijn Stefano Giovannoni en Guido Venturini in staat om een ​​eigenzinnige stijl te creëren die een geslaagde mix is ​​tussen ultramodern design, efficiëntie en duurzaamheid. Hun werk heeft verschillende prijzen gewonnen. Ze wonnen de Interior Design Award, de Design Plus Award en de Good Design Award.

De Alessi Girotondo schaal Ø18cm is gemaakt van gepolijst RVS en bestel je gemakkelijk in de online shop van Gerritsma Interieur. Hun werk heeft verschillende prijzen gewonnen. Ze wonnen de Interior Design Award, de Design Plus Award en de Good Design Award.

De Alessi Girotondo schaal Ø18cm is gemaakt van gepolijst RVS en bestel je gemakkelijk in de webshop van Gerritsma Interieur .. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 5.4cm
Doorsnee:
· roestvrij staal: 18cm
· zwart: 18.1cm
OntwerperStefano Giovannoni | Guido Venturini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.