Alessi Girotondo voorraaddoos

Vanaf € 35
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Girotondo voorraaddoos werd geproduceerd door King-Kong; Guido Venturini en Stefano Giovannoni ontwierpen voor Alessi .

Deze transparante opbergdoos is verkrijgbaar in verschillende maten. Het maakt deel uit van de Girotondo-serie, herkenbaar aan de vrolijke figuren die in dit geval op het glas zijn aangebracht. Een unieke collectie die veel mogelijkheden heeft om de keuken of het interieur op te fleuren. Dienbladen, schalen, servetringen, bekers, fotolijsten en nog veel meer leuke items behoren tot deze serie. Met de Girotondo voorraadpotten ziet alles er gezellig uit, ook als er gewoon zout in zit. De pot is gemaakt van glas en de deksel is van roestvrij staal.

Deze Girotondo - Opbergdoos is een mooie mix van functionaliteit en design. Het eenvoudige maar doordachte ontwerp is gemaakt met een Italiaanse finesse die wereldwijd wordt gewaardeerd. De pot is gemaakt van glas en de deksel is van roestvrij staal.

Deze Girotondo - Opbergdoos is een mooie mix van functionaliteit en design. Het eenvoudige maar doordachte ontwerp is gemaakt met een Italiaanse finesse die wereldwijd wordt gewaardeerd. Deze Girotondo-serie van Alessi heeft ook een enorme aantrekkingskracht op de designliefhebber. De opbergdoos is verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes: 9,3 cm, 12,3 cm, 15,8 cm en 21,6 cm. De diameter van alle vier de modellen is 10,5 cm. Liever een andere maat? Bekijk de koektrommel uit dezelfde serie. Gerritsma Interieur heeft een groot deel van deze serie in de collectie opgenomen. Deze Girotondo-serie van Alessi heeft ook een enorme aantrekkingskracht op de designliefhebber. De opbergdoos is verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes: 9,3 cm, 12,3 cm, 15,8 cm en 21,6 cm. De diameter van alle vier de modellen is 10,5 cm. Liever een andere maat? Bekijk de koektrommel uit dezelfde serie. Gerritsma Interieur heeft een groot deel van deze serie in de collectie opgenomen. Liever een andere maat? Bekijk de koektrommel uit dezelfde serie. Gerritsma Interieur heeft een groot deel van deze serie in de collectie opgenomen.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte:
· HxØ: 9,3x10,5 cm: 9.3cm
· HxØ: 12,3x10,5 cm: 12.3cm
· H 15,8cm / Ø 10,5cm: 15.8cm
· HxØ: 21,6x10,5 cm: 21.6cm
Doorsnee: 10.5cm
Inhoud:
· transparant/roestvrijstaal: 0l
· transparant
roestvrij staal: 0.1l
OntwerperStefano Giovannoni | King-Kong | Guido Venturini
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.