Alessi Harmonic schaal

Vanaf € 97
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Harmonic schaal is ontworpen door Abi Alice voor Alessi .

Deze schaal is gemaakt van roestvrij staal, dat is gesneden met een laser. Hierna werd het op de juiste maat gevouwen. Mede hierdoor is het een uniek product dat ideaal is om bijvoorbeeld als fruitschaal te gebruiken.

Abi Alice is een ontwerpster die geboren is in Australië, maar eigenlijk de hele wereld over reist voor haar werk. Mede hierdoor is zij een ontwerpster die haar inspiratie haalt uit een groot aantal verschillende culturen. Ze werkt ook graag aan samenwerkingsprojecten, om zo nieuwe invloeden op te doen. Ook gebruikt ze regelmatig invloeden uit de meetkunde en wiskunde in haar ontwerpen, wat haar werk een unieke stijl geeft. Mede hierdoor is ze een graag geziene gast bij veel verschillende designhuizen. Ze werkt ook graag aan samenwerkingsprojecten, om zo nieuwe invloeden op te doen. Ook gebruikt ze regelmatig invloeden uit de meetkunde en wiskunde in haar ontwerpen, wat haar werk een unieke stijl geeft. Mede hierdoor is ze een graag geziene gast bij veel verschillende designhuizen.

Alessi is een bedrijf waar ontwerpers de vrije hand krijgen om met unieke ontwerpen te komen. Hierdoor ontstaan ​​producten die eigenlijk uniek te noemen zijn. De Harmonic - Scale past ook mooi in deze straat en is een fenomenaal ontwerp van Alice. Bekijk ook de andere ontwerpen van Alice bij Gerritsma Interieur.

Alessi is een bedrijf waar ontwerpers de vrije hand krijgen om met unieke ontwerpen te komen. Hierdoor ontstaan ​​producten die eigenlijk uniek te noemen zijn. De Harmonic - Scale past ook mooi in deze straat en is een fenomenaal ontwerp van Alice. Bekijk ook de andere ontwerpen van Alice bij Gerritsma Interieur. Bekijk ook de andere ontwerpen van Alice bij Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 11cm
Doorsnee: 22cm
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.