Alessi Honey Pot honingspender

Vanaf € 89
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Honey Pot honingspender is ontworpen door de Britse ontwerper Theo Williams voor het Italiaanse merk Alessi .

Deze honingpot is het bewijs dat zelfs een simpele pot klassieker kan zijn. Toen Williams ooit een etalage passeerde, werd hij zo geïnspireerd door een ontwerp van Philippe Starck dat hij naar Milaan reisde en Alberto Alessi om een ​​baan vroeg. Willems werkt nu vanuit Milaan en Amsterdam voor tal van bekende mode- en designmerken. Zijn ontwerp voor een collectie badkamerartikelen, Risma, leverde hem in 2004 een nominatie op voor de Compasso d'Oro.

Het ontwerp voor de Honingpot - Honingpot is een mooi voorbeeld vindingrijkheid. Het ontwerp is onderdeel van een experiment waarin vorm en verhoudingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Williams liet zich inspireren door de principes van de geometrie en vormen van de natuur. De honingpot is gemaakt van glas en heeft een inhoud van 0,4 l. Het ontwerp is onderdeel van een experiment waarin vorm en verhoudingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Williams liet zich inspireren door de principes van de geometrie en vormen van de natuur. De honingpot is gemaakt van glas en heeft een inhoud van 0,4 l. Het deksel is gemaakt van roestvrij staal. Hieraan is een druppelaar bevestigd, zodat je precies de hoeveelheid honing die je nodig hebt aan je thee of gerecht kunt toevoegen. Williams ontwierp ook een suikerpot met dezelfde organische vorm als de Honey Pot - Honey Jar .. Het deksel is gemaakt van roestvrij staal. Hieraan is een druppelaar bevestigd, zodat je precies de hoeveelheid honing die je nodig hebt aan je thee of gerecht kunt toevoegen. Williams ontwierp ook een suikerpot met dezelfde organische vorm als de Honey Pot - Honey Jar .. .
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 19.7cm
Doorsnee: 8.7cm
Inhoud: 0.4l
OntwerperTheo Williams
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.