Alessi Il conico waterkoker met magneetbodem

Vanaf € 179
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De mooi gevormde Alessi Il conico waterkoker met magneetbodem werd in 1983 ontworpen door industrieel ontwerper Aldo Rossi voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

De fluitketel heeft een prachtig design met strakke lijnen en een kruisvormige kop. Het stijlvolle keukenaccessoire prikkelt de zintuigen. Als het water kookt, hoor je geen schril gefluit, maar een melodieus tweekleurig geluid dat doet denken aan de hoorns van vrachtschepen. De fluitketel is een echte klassieker en een unieke toevoeging aan je keukeninterieur.

De Alessi Il conico waterkoker met magneetbodem is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en voorzien van een plastic handvat. De functionele fluitketel is 19 cm hoog vanaf de basis tot de bovenkant van het conische deksel, heeft een diameter van 16,5 cm en een inhoud van 2 liter. Meer dan genoeg om thee te drinken met familie, vrienden of vriendinnen.

De Alessi Il conico waterkoker met magneetbodem vormt een stijlvol geheel met de Il Conico suikerpot en de Il Conico slagroomkan. De functionele fluitketel is 19 cm hoog vanaf de basis tot de bovenkant van het conische deksel, heeft een diameter van 16,5 cm en een inhoud van 2 liter. Meer dan genoeg om thee te drinken met familie, vrienden of vriendinnen.

De Alessi Il conico waterkoker met magneetbodem vormt een stijlvol geheel met de Il Conico suikerpot en de Il Conico slagroomkan. Deze designaccessoires ontdek je in het assortiment van Gerritsma Interieur. Deze designaccessoires ontdek je in het assortiment van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 22cm
Doorsnee: 22cm
Inhoud: 2l
OntwerperAldo Rossi
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.