Alessi Joy dienblad Ø40cm

Vanaf € 77
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De prachtig ingerichte Joy - Plaat Ø 40 cm is ontworpen door Claudia Raimondo voor fabrikant Alessi .

Naast haar werk als ontwerper en architect is Claudia Raimondo ook actief als docent aan de Kunstacademie van Brera en het Polytechnisch Instituut van Milaan. Kenmerkend voor haar oeuvre is het materiaalgebruik dat ze door speciale bewerkingen een heel ander karakter geeft.

Als je aan een metalen kom denkt, zie je misschien een stoere en bescheiden chique uitstraling. Maar de vorm waarin ze deze Joy Plate Ø 40 cm giet, geeft het hoogwaardige roestvrij staal een veelvoud aan reflecterende oppervlakken, waardoor het lijkt alsof het van glas of edelsteen is gemaakt. Deze platte schaal heeft een hoogte van 2,3 cm en is verkrijgbaar in een aantal uitvoeringen. U kunt kiezen voor een gepolijste en ongekleurde versie, of voor gelakte ketels waarbij de glans en reflectie licht mat lijken. Wil je extra glans, dan kan je kiezen voor een lak met een emaillaag.

De Joy - Bord Ø 40 cm kan gebruikt worden als serveerschaal of als basis voor een mooie tafeldecoratie. U kunt kiezen voor een gepolijste en ongekleurde versie, of voor gelakte ketels waarbij de glans en reflectie licht mat lijken. Wil je extra glans, dan kan je kiezen voor een lak met een emaillaag.

De Joy - Bord Ø 40 cm kan gebruikt worden als serveerschaal of als basis voor een mooie tafeldecoratie. Bekijk ook zeker de andere Joy-shells, die Gerritsma Interieur in twee versies levert. De ene heeft een diameter van 21 cm en de andere is 37 cm breed. Bekijk ook zeker de andere Joy-shells, die Gerritsma Interieur in twee versies levert. De ene heeft een diameter van 21 cm en de andere is 37 cm breed.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 2.3cm
Doorsnee: 40cm
OntwerperClaudia Raimondo
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.