Alessi Joy schaal Ø21cm

Vanaf € 59
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De charmante Alessi Joy schaal Ø21cm is ontworpen door Claudia Raimondo voor fabrikant Alessi .

Claudia Raimondo is een bekende Italiaanse architect en industrieel ontwerper. Ze doceert beide vakken aan het prestigieuze Instituto Politecnico van Milaan en aan de kunstacademie van Brera. In de Joy-lijn die ze voor designleverancier Alessi creëerde, gebruikt ze eersteklas roestvrij staal dat ze kunstig verwerkt. Door deze bewerking ontstaat een complexe structuur van facetten, waardoor de Alessi Joy schaal Ø21cm de indruk krijgt van glas of mineralen te zijn gemaakt.

U kunt deze schaal in een aantal varianten bestellen, afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken. Met lak behandelde schalen geven je wel de structuur, maar de glans blijft ingetogen. Wil je meer glans, dan kan je kiezen voor lak met emaileffect, een vergulde versie of gepolijst staal. Gebruik deze mooie ronde schaal met een hoogte van 8 cm als fruitschaal, als serveerschaal voor stokbrood of als onderdeel van een chique tafeldecoratie. Met lak behandelde schalen geven je wel de structuur, maar de glans blijft ingetogen. Wil je meer glans, dan kan je kiezen voor lak met emaileffect, een vergulde versie of gepolijst staal. Gebruik deze mooie ronde schaal met een hoogte van 8 cm als fruitschaal, als serveerschaal voor stokbrood of als onderdeel van een chique tafeldecoratie.

In de Joy-lijn van Claudia Raimondo vind je ook schalen met een grotere diameter van 37 cm en een vlakkere ronde schaal met een diameter van 41 cm.

In de Joy-lijn van Claudia Raimondo vind je ook schalen met een grotere diameter van 37 cm en een vlakkere ronde schaal met een diameter van 41 cm.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 8cm
Doorsnee:
· super zwart: 20.7cm
· goud: 21cm
· wit: 21cm
· roestvrij staal: 20.7cm
· blauw: 21cm
OntwerperClaudia Raimondo
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.