Alessi Joy schaal Ø37cm

Vanaf € 87
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi Joy schaal Ø37cm is ontworpen door ontwerper Claudia Raimondo voor de Italiaanse fabrikant Alessi .

Raimondo, architect met een doctoraat in industrieel ontwerp, heeft zeer specifieke interesses met een speciale focus op het gebied van CMF (kleur, materialen en afwerkingen) en de zachte stijl van een intersubjectieve aard. Haar CMF-projecten zijn gebaseerd op producten en context, met name door de ontwikkeling van metaprojecten met betrekking tot merkidentiteit, bedrijfsimago en bekende merkwinkels, zoals Alessi .

Dit toonaangevende Italiaanse merk staat voor stijl en mooie huishoudelijke artikelen, gemaakt van metaal. Kort na de oprichting in 1921 ontwikkelde het bedrijf een trouwe aanhang in Italië en stak het de internationale grenzen over, toen het besloot samen te werken met getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld.

De samenwerking met Raimondo heeft onder meer geresulteerd in het ontwerp van de prachtige Joy Bowl Ø 37 cm , een lichte, reflecterende schaal die perfect is voor buffetten en fruit. Vervaardigd uit het beste staal en afgewerkt met een duurzame lak, oogt dit opvallende stuk bijna organisch. Een reeks schuine vlakken weerkaatst licht in talloze richtingen, creëert een glinsterend effect en brengt een eettafel of keukentafel tot leven. Vervaardigd uit het beste staal en afgewerkt met een duurzame lak, heeft dit opvallende stuk een bijna organische uitstraling. Een reeks hoekige oppervlakken weerkaatst het licht in talloze richtingen, creëert een glinsterend effect en brengt een eet- of keukentafel tot leven.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 10.4cm
Doorsnee: 37cm
OntwerperClaudia Raimondo
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.