Alessi KU schottel set van 4

Vanaf € 34
Levertijd 2-10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Alessi KU schottel set van 4 is ontworpen door ontwerper Toyo Ito voor fabrikant Alessi .

Opgericht in 1921, het bedrijf is een familiebedrijf dat aantrekkelijke en functionele producten voor het huishouden en de keuken biedt. Accessoires gemaakt door het bedrijf staan ​​bekend om hun elegantie, functionaliteit en veel aandacht voor esthetische details.

Ito is een van de vele kunstenaars en ontwerpers die voor het bedrijf ontwerpen. Hij studeerde architectuur aan de Universiteit van Tokio en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Gouden Leeuw op de Biënnale van Venetië en de Royal Gold Medal van het Royal Institute of British Architects. Hij ontving de Pritzker-prijs in 2013. Enkele van zijn beroemdste gebouwen zijn Sendai Mediatheque, Tama Art University Library, Torres Porta Fira in Spanje, Toyo Ito Museum of Architecture in Imabari en het National Taichung Theatre.

Het duurzame porselein KU - Set van 4 koffieschotels dat Ito ontwierp voor Alessi maakt deel uit van de serviescollectie, waaronder ook koffiemokken, borden en dinerborden. Het servies heeft een elegante sensuele vloeiende vorm en is ideaal voor de presentatie van eten. Enkele van zijn beroemdste gebouwen zijn Sendai Mediatheque, Tama Art University Library, Torres Porta Fira in Spanje, Toyo Ito Museum of Architecture in Imabari en het National Taichung Theatre.

Het duurzame porselein KU - Set van 4 koffieschotels dat Ito ontwierp voor Alessi maakt deel uit van de serviescollectie, waaronder ook koffiemokken, borden en dinerborden. Het servies heeft een elegante sensuele vloeiende vorm en is ideaal voor de presentatie van eten. KU Servies maakt een feesttafel perfect voor formele gelegenheden, maar ook voor dagelijkse familiemaaltijden en buffetten. Het zijn sterke en praktische producten die perfect kunnen worden gecombineerd en aangepast aan uw individuele voorkeuren. KU Servies maakt een feesttafel perfect voor formele gelegenheden, maar ook voor dagelijkse familiemaaltijden en buffetten. Het zijn sterke en praktische producten die perfect kunnen worden gecombineerd en aangepast aan uw individuele voorkeuren.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenDoorsnee: 16.5cm
OntwerperToyo Ito
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.